Σάββατο , 8 Ιούνιος 2019

Εκ νέου παραχώρηση του γηπέδου Σπερχογείας

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σπερχογείας Ιωάννης Ζέππος – σε εκτέλεση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου – υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018, σύμβαση χρησιδανείου, βάσει της οποίας ο Δήμος Καλαμάτας παραχωρεί εκ νέου τη χρήση του γηπέδου της Σπερχογείας στο εν λόγω Σωματείο. Η διάρκεια της συμβάσεως για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου, το οποίο φέρει το όνομα του αειμνήστου Πέτρου Γεωργανά, διατελέσαντος Προέδρου του ΑΟ Σπερχογείας, είναι 5 χρόνια.
Υπενθυμίζεται πως σύμβαση χρησιδανείου για τον ίδιο λόγο είχε υπογραφεί στις 5 Ιουλίου 2013, με παραχώρηση της χρήσης άνευ ανταλλάγματος για 5 χρόνια.
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος τόνισε ότι όποια προβλήματα υπάρχουν στις εγκαταστάσεις, θα αποκατασταθούν. Επίσης, ο Π. Νίκας εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι «εκατοντάδες παιδιά από τη Σπερχογεία, τη Μεσσήνη κ.λπ. γυμνάζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο επίπεδο των Ακαδημιών.
Η ομάδα πάει πολύ καλά στο Πρωτάθλημα. Οι παράγοντες της Σπερχογείας έχουν έναν παιδαγωγικό ρόλο, κρατώντας εκατοντάδες παιδιά στον αθλητικό χώρο και προστατεύοντάς τα από διαφόρους κινδύνους. Τους ευχαριστώ πολύ ως Δήμαρχος».

Δείτε ακόμα...

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Νέο ισχυρό συμβούλιο με παλιά και νέα μέλη

Νέο συμβούλιο όπου συμμετέχουν παλιά αλλά και νέα μέλη έχει πλέον ο ΑΟ Κυπαρισσίας. Φαίνεται …

Ξεκινά σήμερα το 3rd FILIATRA SUMMER CUP

Η Ακαδημία της Εράνης με την συνεργασία του Δήμου Τριφυλίας και της ΕΠΣ Μεσσηνίας, διοργανώνει …