Τρίτη , 22 Ιανουάριος 2019

Εκ νέου παραχώρηση του γηπέδου Σπερχογείας

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σπερχογείας Ιωάννης Ζέππος – σε εκτέλεση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου – υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018, σύμβαση χρησιδανείου, βάσει της οποίας ο Δήμος Καλαμάτας παραχωρεί εκ νέου τη χρήση του γηπέδου της Σπερχογείας στο εν λόγω Σωματείο. Η διάρκεια της συμβάσεως για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου, το οποίο φέρει το όνομα του αειμνήστου Πέτρου Γεωργανά, διατελέσαντος Προέδρου του ΑΟ Σπερχογείας, είναι 5 χρόνια.
Υπενθυμίζεται πως σύμβαση χρησιδανείου για τον ίδιο λόγο είχε υπογραφεί στις 5 Ιουλίου 2013, με παραχώρηση της χρήσης άνευ ανταλλάγματος για 5 χρόνια.
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος τόνισε ότι όποια προβλήματα υπάρχουν στις εγκαταστάσεις, θα αποκατασταθούν. Επίσης, ο Π. Νίκας εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι «εκατοντάδες παιδιά από τη Σπερχογεία, τη Μεσσήνη κ.λπ. γυμνάζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο επίπεδο των Ακαδημιών.
Η ομάδα πάει πολύ καλά στο Πρωτάθλημα. Οι παράγοντες της Σπερχογείας έχουν έναν παιδαγωγικό ρόλο, κρατώντας εκατοντάδες παιδιά στον αθλητικό χώρο και προστατεύοντάς τα από διαφόρους κινδύνους. Τους ευχαριστώ πολύ ως Δήμαρχος».

Δείτε ακόμα...

Ολυμπιακός Καλαμάτας – Τέλος Άγρας 1-1: Δίκαιη ισοπαλία σε ωραίο ματς

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό, Ολυμπιακός Καλαμάτας και Τέλος Άγρας αναδείχθηκαν …

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής …

error: Content is protected !!