Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

«Χ»άθηκε μία ακόμη ευκαιρία (pics)

Δεύτερη σερί εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία για  την ομάδα του Μανδραϊκού, κόντρα στην Ερμιονίδα, εντός έδρας, τυπικά βέβαια, διότι ως γνωστόν  το παιχνίδι έγινε στη Μαγούλα, καθώς στο «Φράγκειο» γίνονται εργασίες.

Ηταν μία αναμέτρηση  στην οποία ο Μανδραϊκός, στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε περισσότερη ενέργεια και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ  αλλά ο Μπόρι έκανε κακό τελείωμα απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η  ομάδα μας ήταν  κινητική, αλλά δεν μπορούσε  να δημιουργήσει φάσεις καθώς είτε φάουλ από τον Στρατάκη δεν βρήκαν στόχο και μία  φορά ο Κατσίκιας στάθηκε άτυχος καθώς στο σουτ που έκανε σε πάσα από συμπαίκτη του, η μπάλα κόντραρε.

Στο Β μέρος, η Ερμιονίδα ήταν καλύτερη, πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε φάσεις με κύριο πρωταγωνιστή τον Καλογιάννη. Ωστόσο, όποτε  χρειάστηκε ο Ιωσήπου ήταν εκεί και  έδειξε την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση μη επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν.

Μανδραϊκός: Ιωσήπου, Κατσίκιας (80 Στίλα), Κωνσταντινίδης, Ντούμπερετ, Στρατάκης, Τσακίρης, Χαλκιάς, Μπούσι, Μπόρι, Πασαλίδης (75 Πουλάκης), Μελετίδης (89 Κούστας).

Ερμιονίδα: Αλευράς-Βίρβιλης-Σαμαράς-Τζιέρης-Μπιμπισίδης-Παλαιοπάνος (58 Γεωργακόπουλος) Κορνελάτος-Μακρίδης-Καλογιάννης Τριμπόνιας (82 Αρβαντιτάκης), Πουτσής.

_MG_0471_MG_0483andraermionida1mandraermionida2

More in Γ Εθνική