Πέμπτη , 18 Οκτώβριος 2018

ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή στην Κόρινθο διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στην Κόρινθο  την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 για συμμετοχή στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου του Δήμου Κορινθίων και τους παράλληλους αγώνες 5 χλμ και 1,5 χλμ (για παιδιά), «Τα Διογένεια», αφιερωμένα στον φιλόσοφο Διογένη που έζησε τον 4ο αιώνα π.Χ. στην πόλη της Κορίνθου. 

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Στους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου 21,1 χλμ θα δοθεί επιπλέον τεχνικό tshirt (μπλουζάκι). Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει beach party στην παραλία Καλάμια.

Για δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
http://www.runningnews.gr/item.php?id=37943 

Η μετακίνηση με το λεωφορείο είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Μία ευγενική χορηγία της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ)-ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.!

Ώρα αναχώρησης 05:30 π.μ. από την πλατεία του Δημαρχείου Φιλιατρών. 

Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας στο λεωφορείο, παρακαλούμε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση a.o.filiatron@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6977459655 (Χρήστος) μέχρι τις 10 Οκτωβρίου (μεσημέρι)

Δεκτές συμμετοχές από άλλους συλλόγους & περιοχές!

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών στο Facebook aofiliatron ή στην ιστοσελίδα http://aofiliatron.blogspot.com.

Δείτε ακόμα...

Νέα πρωτιά η Παπακωνσταντίνου, 3η θέση η Κουλουμπού στο E3 της Καλαμάτας

Με την Μαριάννα Παπαπακωνσταντίνου να κατακτά με θριαμβευτικό τρόπο την πρωτιά (κατηγορία Κ12) και την Αγγελική Κουλουμπού να καταλαμβάνει την τρίτη …

Το 47ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών στην Καλαμάτα

Το 47ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών,  διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα …

error: Content is protected !!