Τετάρτη , 17 Οκτώβριος 2018

Με επιτυχία ο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλαμάτας

Με τη συμμετοχή περίπου 150 αθλητών από την Καλαμάτα, πόλεις της Πελοποννήσου και την Αθήνα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλαμάτας, το πρωί της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2018.

Οι αθλητές απόλαυσαν μία επίπεδη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας (από το «Elite» μέχρι τον Μπουρνιά) και μετέφεραν με ένα πλατύ χαμόγελο στο κοινό την ικανοποίησή τους για τις προσπάθειες καθιέρωσης του αγώνα εκ μέρους του διοργανωτή Δήμου Καλαμάτας.

Οι νικητές του Ημιμαραθωνίου ήταν:

ΑΝΔΡΕΣ
1ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ (1:14:15)
2ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ (1:23:46)
3ος ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΝΕΤΣΗΣ (1:24:03)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΙΣΑΚΑΡΟΥ (1:36:02)
2η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (1:38:20)
3η ΜΑΤΑ ΚΛΗΣΑΡΗ (1:40:22)

Παράλληλα, διεξήχθη ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων, στη διαδρομή «Πανελλήνιον» – Ξενοδοχείο Elite – «Πανελλήνιον», με τη συμμετοχή 130 αθλητών περίπου.
Οι νικητές του αγώνα των 5 χλμ., ήταν :

ΑΝΔΡΕΣ
1ος ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (0:16:51)
2ος ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ (0:17:11)
3ος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ (0:18:24)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (0:19:30)
2η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΚΑ (0:21:10)
3η ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΑΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (0:21:11)

Ευχαριστίες εκφράζονται από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας, όπως σημειώνει ο Πρόεδρός του Παναγιώτης Βασιλόπουλος, στα μέλη, τους προπονητές και τους αθλητές των Συλλόγων: Μεσσηνιακός (Στίβος), Kalamata Running Project (Άθληση ενηλίκων), Καλαμάτα ΄80 (Basket), Ακάδημος (Basket), ΝΟΚ (Βόλεϊ), Αναγέννηση Παραλίας (Ποδόσφαιρο), Α.Σ. Άρις (Basket), καθώς και προς τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροχώματος, για τη βοήθειά τους στη λειτουργία των σταθμών υποστήριξης και τη μέριμνα για την ασφάλεια της διαδρομής.
Ουσιαστική ήταν, επίσης, η συμβολή των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Δημοτικής Αστυνομίας, στη φροντίδα για την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών σε όλη τη διαδρομή.
Μεγάλη ήταν και η συμβολή των χορηγών του αγώνα: «Αθανασίου», «Συκική», «Μπακόγιωργας Παν.», «Pharae Palace Hotel», Άρις Χριστόφορος, «AccessSports», super market Αφοί Μουργή , προς τους οποίους οι ευχαριστίες είναι ιδιαίτερες.

Δείτε ακόμα...

Συνεργασία της Costa Navarino με τον Jose Maria Olazabal

Τη συνεργασία με το θρύλο του τουρνουά Ryder Cup και δύο φορές νικητή σε τουρνουά …

ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή στην Κόρινθο διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στην Κόρινθο  την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 …

error: Content is protected !!