Δευτέρα , 19 Νοέμβριος 2018

Με 130 Αθλητές το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού στην Διοργάνωση Navarino Challenge

Με περισσότερους από 130 αθλητές συμμετείχε το Τμήμα Στίβου στην διοργάνωση Navarino Challenge την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino. Ο Μεσσηνιακός εκπροσωπήθηκε στην συντριπτική του πλειοψηφία από αθλητές/ αθλήτριες των Ακαδημιών, οι οποίοι συμμετείχαν σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες. Αρχικά έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες του Kids Athletics που διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στίβου Περικλή Ιακωβάκη αλλά και αρκετών προπονητών του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού. Επιπρόσθετα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έναν θρύλο του παγκοσμίου μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη (στην φωτογραφία μαζί με τον Ιακωβάκη και την προπονητική ομάδα του Μεσσηνιακού).

Στην συνέχεια οι αθλητές του Τμήματος Στίβου έλαβαν μέρος στον ανώμαλο δρόμο ενός χιλιομέτρου. Μαζί με αυτούς συμμετείχαν στο συγκεκριμένο αγώνισμα και οι αθλητές με τυφλότητα του Τμήματος Στίβου Διαφοροζώ Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, Γεωργία Παπαδέα και Βαγγέλης Τσιλίκας με τους συνοδούς/ προπονητές τους Παναγιώτη Κάβδα, Ελένη Θεοδωρακοπούλου και Ελένη Χαντζή. Ήταν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αγωνιστική δράση για τους αθλητές του Διαφοροζώ μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία τους στις κορυφαίες διοργανώσεις του περασμένου καλοκαιριού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τα «Παπαφλέσσεια».

Ήταν μια ποιοτική δραστηριότητα για το Τμήμα Στίβου η οποία επαναλαμβάνεται σε περιοδική βάση τα τελευταία χρόνια. Για την μεταφορά των 130 περίπου αθλητών αλλά και των πολυάριθμων γονέων που ακολούθησαν την αποστολή, χρειάστηκαν 3 λεωφορεία και 30 ΙΧ αυτοκίνητα. Συνοδοί των παιδιών, εκτός των προαναφερθέντων προπονητών, ήταν οι Γιάννης Καλυβιώτης, Γιάννα Κοστρίβα, Χαρά Χιουρέα καθώς επίσης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Πουλόπουλος.

 

Δείτε ακόμα...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πρώτη Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου για Παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού – Πρώτος Αγώνας για τους Αθλητές του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ

Η πρώτη αναπτυξιακή ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού για την τρέχουσα αγωνιστική/ προπονητική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί …

Οι εκδηλώσεις του Γ.Σ. Ακρίτα μέχρι το τέλος της χρονιάς

Τις αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες θα πάρει μέρος μέχρι το τέλος της χρονιάς γνωστοποίησε με …

error: Content is protected !!