Τετάρτη , 27 Μάρτιος 2019

Σεμινάριο Brazilian Jiu-Jitsu τον Οκτώβριο στην σχολή της Κυπαρισσίας με τον master Franco Vacirca

Η ΦΗΜΗ του Βασίλη Σπανίδη προηγείται… Η χρόνια εμπειρία και η γνώση του στον χώρο των πολεμικών τεχνών τον καθιστούν ιδανικό όχι μόνο εντός των «ρινγκ» αλλά και ικανό να μεταδώσει πολύτιμα εφόδια στις νέες γενιές φιλόδοξων αθλητών και αθλητριών και το πράττει με επαγγελματική συνείδηση και περίσσια θέληση  να οδηγήσει τους νέους ανθρώπους στην επίτευξή των ονείρων τους. Είτε αυτό έχει να κάνει με την ενασχόληση των αθλητών/τριών με Personal Training, Cross Training, Kick Boxing, Mixed Martial Arts ή και Brazilian Jiu Jitsu, ο Βασίλης Σπανίδης είναι ο ειδικός και η Ακαδημία Ultimate Training ήδη έχει ανοίξει τις «πύλες» της και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε Καλαμάτα, Κυπαρισσία και Αθήνα.

 «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες, αλλά ταυτόχρονα να τους δώσουμε τη δυνατότητα να προπονούνται και να απασχολούνται για την προσωπική τους ευχαρίστηση δίχως άγχος ή αγωνιστικές δεσμεύσεις» δήλωσε στη «Φ» ο πολυνίκης αθλητής και έμπειρος προπονητής, Βασίλης Σπανίδης.

Όλα τα ανωτέρω αθλήματα είναι κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 ετών και άνω κι όλοι εφόσον το επιθυμούν και έχουν τα κατάλληλα εφόδια μπορούν να αγωνιστούν σε αγώνες, ανάλογα πάντοτε με την κατηγορία κιλών τους.

spanidis-10

Οι αγωνιστικές διακρίσεις και οι πρώτες φετινές υποχρεώσεις

Κατά το παρελθόν, οι αθλητές του συλλόγου έχουν λάβει μέρος σε αγώνες ερασιτεχνικούς και επαγγελματικούς καθώς και σε πανελλήνια ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και έχουν φέρει σημαντικές διακρίσεις.

Φετινή πρώτη δράση του συλλόγου είναι το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί  στις 20 Οκτωβρίου στη Σχολή της Κυπαρισσίας, με τον master Franco Vacirca (μαύρη ζώνη 5 νταν) στο Brazilian Jiu-Jitsu, με τη συμμετοχή 20 αθλητών και από τις τρεις σχολές.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου στο Γέρακα, στην Αθήνα, με τη συμμετοχή δέκα αθλητών από τη Σχολή της Κυπαρισσίας και τριών αθλητών από τη Σχολή της Αθήνας, σε kick boxing και πυγμαχία.

spanidis-9

Σχολές και εκπαιδευτές

Η Ακαδημία Ultimate Training λειτουργεί επί σειρά ετών στην πόλη μας, στην Αθήνα καθώς επίσης στην Κυπαρισσία και στις σχολές αξίζει να αναφερθεί πως διδάσκουν πιστοποιημένοι προπονητές από  την ΓΓΑ Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ειδικότερα, στην Καλαμάτα ο Βασίλης Σπανίδης διδάσκει ως υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας Ultimate Training, εδρεύει στο Δημοτικό Στάδιο, στο πλευρό του επίσης έμπειρου Σταύρου Καπώνη, όπου λειτουργούν τα εξής τμήματα: Mixed Martial Arts, Muai Thai και Brazilian Jiu Jitsu.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Ultimate Training Κυπαρισσίας, με υπεύθυνο προπονητή τον Βασίλη Σπανίδη, όπου λειτουργούν τμήματα παιδικά και ενηλίκων, Personal Training, Cross Training, Kick Boxing, Mixed Martial Arts και Brazilian Jiu Jitsu,

Άξιο αναφοράς και το γεγονός ότι υπάρχει συνεργασία και με τη σχολή της Αθήνας (βρίσκεται στην περιοχή Ζωγράφου) για το τμήμα πυγμαχίας, με υπεύθυνο καθηγητή τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου.

Δείτε ακόμα...

ΕΛΛΗΝΑΣ «IRONMAN» ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

Ο Έλληνας «Ironman» Γρηγόρης Σουβατζόγλου αποκαλύπτει τα μυστικά του αγώνα-θρύλου που έρχεται για πρώτη φορά …

Εντυπωσιακή αύξηση με πάνω από 900 οι συμμετοχές αύριο στον Μαραθώνιο Μεσσήνης

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον Μαραθώνιο Μεσσήνης, τον 14ο στη σειρά, που θα πραγματοποιηθεί αυτή …