Παρασκευή , 18 Ιανουάριος 2019

ΔΩΡΙΟ: Αποχωρεί ο τερμστοφύλακας Τάσος Χριστόπουλος

Ο 25χρονος τερματοφύλακας Τάσος Χριστόπουλος αποκτήθηκε από τον Δωριέα Δωρίου τον Αύγουστο, με σκοπό να αποτελέσει την βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Ωστόσο, φαίνεται πως δημιουργήθηκε ρήγμα, ανάμεσα σε αυτόν και τη διοίκηση, ενώ ο έμπειρος πορτιέρο έχει παράπονα και από τον προπονητή της ομάδας Λάκη Σπάλα.

Ο Χριστόπουλος, που θεωρεί εαυτόν εκτός ομάδας και “ονειρεύεται” Μαύρη Θύελλα, σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι “απογοητευμένος από τη συνεννόηση που υπάρχει με την διοίκηση, ενώ υπάρχει διαφορά νοοτροπίας με τον κ. Σπάλα. Είμαι έτοιμος 100% και έχω επιστρέψει δυνατότερος από ποτέ στην ενεργή δράση έπειτα από ολιγόχρονη απουσία μου από τα γήπεδα”.

Τέλος, ο Μελιγαλιώτης τερματοφύλακας, που στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί τα δίχτυα του Εθνικού Μελιγαλά και του Ολυμπιακού Διαβολιτσίου, δηλώνει “φίλαθλος της Μαύρης Θύελλας και είναι όνειρό μου από μικρό παιδί να φορέσω τα μελανόλευκα και να ματώσω τη φανέλα για χάρη του μεσσηνιακού φίλαθλου κοινού και των Bulldogs”!

Δείτε ακόμα...

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Προελαύνουν Μεθώνη και Καλό Νερό. Σταθερά στην 3η θέση ο Ηρακλής. Νίκη – ανάσα Δωρίου, ΑΟ Φυτειάς και Χανδριναϊκού

Ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στην Α’ Τοπική έκαναν Μεθώνη και Καλό Νερό που …

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Απέκτησε τον Δημήτρη Μπαλτζή

Ακόμα μια μεταγραφή για τον Ηρακλή Κυπαρισσίας που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μπαλτζή. Ο …

error: Content is protected !!