Παρασκευή , 7 Ιούνιος 2019

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ

Με μία ανακοίνωση που εξηγεί τα πάντα αλλά και το αύριο του Παμίσου Μεσσήνης ο Ηλίας Ηλιόπουλος, τοποθετείται για πρώτη φορά δημόσια.

Ο Αρχηγός των Νησιωτών, αναφέρει τα εξής: «Έπειτα από δύο εξαιρετικές χρονιές του Πάμισου, πέρασε η διοίκηση της ομάδας σε fan νέων επενδυτών, οι οποίοι προχώρησαν σε καρατόμηση του αγωνιστικού πετυχημένο ιστού , εν συνεχεία επιβάρυναν με δική τους πρωτοβουλία το κόστος σε διατροφές και διανυκτερεύσεις με τις συνεχιζόμενες δοκιμές παικτών, αυτό είχε αποτέλεσμα να συγκρατηθεί οικονομικά ο φίλαθλος κόσμος , μέχρι να αποκτήσει εικόνα της νέας ομάδας που ετοίμαζαν, η οποία δεν ήταν εν συνεχεία και η καλύτερη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Τότε ο κ Σιδηρόπουλος όπως είχε δηλώσει ενώπιον και του Δημάρχου κ. Γεωργίου Τσώνη ότι αν χρειαζόταν θα έδινε ρευστότητα επιπλέον στην ομάδα , απλά προχώρησε σε μία λιτή δήλωση ότι αποχωρεί .

Η επόμενη αλυσιδωτή αντίδραση ήταν η πρόθεση παραίτησης του κ. Γεωργίου Πετρουλάκη υποδεικνύοντας μέσω δήλωσής του εμένα.

Για το σχεδιασμό στο αγωνιστικό και διοικητικό κομμάτι και ότι μπορώ να βοηθήσω στη μετάβαση για μία νέα διοίκηση, διότι υπήρχε φανερά η απουσία υπευθύνων με κίνδυνο ακόμα και να μην αγωνιστεί η ομάδα.

Με μια παρέα φίλων του Πάμισου κυρίως από την περυσινή διοίκηση κινητοποιήθηκε μαζί μου και εξασφαλίστηκε η μετάβαση μας αυθημερόν ( ένα ταξίδι (5)πέντε ώρες) στον Ορχομενό για τον αγώνας με τον Αμβρυσσέα Διστόμου

Η θέση μου ως ποδοσφαιριστής από το 1998 στον Πάμισο, δεν σημαίνει ότι είμαι πρόεδρος, χρηματοδότης, , προπονητής διότι εκτός ότι νομικά δεν είναι εφικτό, δεν διαθέτω και τα απαραίτητα διπλώματα και δεν δήλωσα πότε ότι τα έχω αποδεχτεί όπως αναφέρουν τα MΜΕ.

Ο καθένας κρίνεται από τα αποτελέσματα του , την προσφορά του, την αγάπη του και της εμπιστοσύνη που του δείχνει ο κόσμος, έμενα ο κόσμος με έχει κρίνει επί είκοσι (20) συναπτά έτη, ως εκ τούτου έχω κριθεί

Από την αρχή της νέας σεζόν είχα δηλώσει ότι ότι δεν μπορώ να προσφέρω αγωνιστικά, λόγω υποχρεώσεων, όμως επειδή σέβομαι και εκτιμώ τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι δηλώνουν παρών στα δύσκολα, όπως και αρκετοί φίλοι της ομάδας θα είμαι δίπλα τους όσο χρειαστεί, για να μη γραφτεί μία μαύρη σελίδα της ιστορία του Πάμισου μια ιστορία που ξεκινά από το 1929.

Ευχαριστώ όσους έχουν ήδη ανταποκριθεί και ιδιαιτέρως τον κ. Γεώργιο Ντούλη έναν πυλώνα σταθερότητας και σίγουρο μέλλοντος της ομάδας μας.»

Δείτε ακόμα...

Ανακοίνωσε Κουρμπανά η Ρόδος

Ο Νίκος Κουρμπανάς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Α.Σ. Ρόδος, με τους ”πράσινους” …

«Ξεκαθαρίζει» το θέμα της αναδιάρθρωσης

Εξελίξεις για την αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής αναμένονται μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, …