Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Παρατηρητής διαιτησίας πλέον ο Δημήτρης Νίκας

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος ως διαιτητής και πλέον αναλαμβάνει άλλα καθήκοντα ο Δημήτριος Νίκας.

Με ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφέρει τα εξής: «Έπειτα από 16 έτη παρουσίας με την ιδιότητα του διαιτητή ποδοσφαίρου ,σε πρωταθλήματα τοπικών πρωταθλημάτων όσο και εθνικών κατηγοριών, αποφάσισα την ολοκλήρωση αυτού του «ταξιδιού».

Ένας νέος κύκλος ανοίγει ως παρατηρητή διαιτησίας . Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όσους με στήριξαν τον Αριστείδη Σταθόπουλο, όλες τις Επιτροπές Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, συναδέλφους διαιτητές, ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες των ομάδων που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ζητήσω συγνώμη σε περίπτωση που αδίκησα κάποιον , αλλά ουδέποτε υπήρξε κάποια σκοπιμότητα από την πλευρά μου. Κλείνοντας να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την απεριόριστη στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια καθώς και για τις αρχές και τις αξίες που μου δίδαξε.

Με το βλέμμα στο μέλλον, θα ήθελα να απευθυνθώ στους νεότερους διαιτητές για τους οποίους το ταξίδι συνεχίζεται ή μόλις άρχισε και να μοιραστώ μαζί τους την αξία και τη γαλήνη τη στιγμή του τέλους καθώς και μια καθαρή συνείδηση».

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας