Τετάρτη , 21 Νοέμβριος 2018

Κλειστό το ένα τμήμα της κερκίδας του Δημοτικού Σταδίου από ζημιές του εγκέλαδου

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η εξέταση του κλιμακίου του Δήμου Ζακύνθου στο Δημοτικό Στάδιο μετά το μεγάλο σεισμό της περασμένης Παρασκευής. Το στάδιο σε γενικές γραμμές άντεξε την πίεση που του ασκήθηκε από τον σεισμό. Όμως σε κάποια σημεία του λαβώθηκε. η αυτοψία έδειξε ότι το ένα τμήμα της κερκίδας που φτιάχτηκε μεταγενέστερα από το προηγούμενο έχει υποστεί ζημίες, οι οποίες δεν είναι σοβαρές αλλά υπό τον φόβο νέων σεισμικών δονήσεων θα μείνει κλειστό.

Σε αυτό το διάστημα που θα μείνει κλειστό έχει απαγορευτεί η πρόσβαση σε αυτό το κομμάτι. Οι ζημιές έχουν να κάνουν με ρωγμές στην τοιχοποιία αλλά και ρωγμές σε φέρων κομμάτια του κτηρίου όπως είναι οι κολώνες που στο κάτω μέρος τους έχουν υποστεί φθορά. Επίσης κρέμονται σοφάδες από τα δωμάτια και υπάρχουν παντού σπασμένα τζάμια. Στο τμήμα αυτό της κερκίδας στο διάστημα που θα παραμείνει κλειστό θα γίνουν από τον Δήμο όλες οι απαραίτητες εργασίες για να επισκευαστούν όλες οι ζημιές.

Θα γκρεμιστούν τοίχοι που έχουν υποστεί ζημίες και θα γίνουν οι απαραίτητες » τσιμεντοενέσεις» στις κολώνες που έχουν καταπονηθεί από τον εγκέλαδο. Οι εργασίες μπορεί να διαρκέσουν και 3 μήνες. Για αυτό τον λόγο, τόσο η ομάδα του ΑΟΚ που είχε αποδυτήρια στο εν λόγω τμήμα, όσο και οι φιλοξενούμενες ομάδες αλλά και η αθλητές στίβου της ΑΓΕΖ θα μεταφερθούν στο παλιό τμήμα του Σταδίου και θα φιλοξενηθούν εκεί όσο χρειαστεί. Τα παιχνίδια του ΑΟΚ για την Γ΄ Εθνική αλλά και της Ζακύνθου θα διεξαχθούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πηγή: ioniansports.gr

 

Δείτε ακόμα...

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2. Τρένο η Μαύρη Θύελλα, πέρασε από την Μεσσήνη και αύξησε την διαφορά (ΦΩΤΟ)

Τρένο η Καλαμάτα, πέρασε και από την Μεσσήνη, επικρατώντας με 2-0 του Πάμισου Μεσσήνης. Ο …

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 8ος ΟΜΙΛΟΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Aναλυτικά, τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής: …

error: Content is protected !!