Παρασκευή , 18 Ιανουάριος 2019

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πρώτη Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου για Παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού – Πρώτος Αγώνας για τους Αθλητές του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ

Η πρώτη αναπτυξιακή ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού για την τρέχουσα αγωνιστική/ προπονητική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, ώρα 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, οι ημερίδες αυτής της μορφής που απευθύνονται σε παιδιά τάξεων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, δίνουν έμφαση στην συμμετοχή και προάγουν την άθληση που συνδυάζεται με μείζον ζήτημα της υγείας. Παραδοσιακά, σε ετήσια βάση, η πρώτη αναπτυξιακή ημερίδα (και όχι μόνο αυτήν) χαρακτηρίζεται από την τεράστια ανταπόκριση των νεαρών μαθητών, καθώς περισσότερα από 450 παιδιά συμμετέχουν μαζικά στα αγωνίσματα του στίβου. Στην αθλητική αυτή εκδήλωση θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Στην διοργάνωση θα λάβουν επίσης μέρος οι αθλητές με τυφλότητα του τμήματος στίβου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ. Μετά από την περσινή αξιόλογη παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου στο ΟΑΚΑ (με συγκομιδή ενός χάλκινου μεταλλίου – για τεχνικούς λόγους δεν προέκυψε και δεύτερο μετάλλιο), οι Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Αγγέλης και Γεωργία Παπαδέα θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα των 100 μέτρων και της σφαιροβολίας. Οι αναπτυξιακές ημερίδες του Μεσσηνιακού αποτέλεσαν τις πρώτες αγωνιστικές εμπειρίες των αθλητών του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, πριν την συμμετοχή τους σε σπουδαίες διοργανώσεις όπως τα Παπαφλέσσεια και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Δείτε ακόμα...

Το Τμήμα Στίβου του ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 συμμετείχε και διακρίθηκε στο Olympic Stadium Run

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το Τμήμα Στίβου του ΓΣΑΚΡΙΤΑΣ 2016 συμμετείχε  στον αγώνα δρόμου των …

ΠΣΑΤ: Πετρούνιας, Κορακάκη οι κορυφαίοι του 2018. Βραβεύθηκε ο Μεσσηνιακός

Οι χρυσοί Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη αναδείχθηκαν ως οι κορυφαίοι …

error: Content is protected !!