Τετάρτη , 21 Νοέμβριος 2018

Οι εκδηλώσεις του Γ.Σ. Ακρίτα μέχρι το τέλος της χρονιάς

Τις αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες θα πάρει μέρος μέχρι το τέλος της χρονιάς γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το τμήμα στίβου του Γ.Σ. Ακρίτα.

Ο καλαματιανός σύλλογος θα συμμετάσχει στην αναπτυξιακή ημερίδα στίβου που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στη Μεγαλόπολη. Στις 17 Νοεμβρίου θα διοργανώσει ημερίδα στίβου στην Καλαμάτα και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα λάβει μέρος στο “Olympic Stadium Run” στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ακρίτα Πέτρος Παπαδόπουλος με ανακοίνωσή του καλεί τα παιδιά  να πλαισιώσουν και να συμμετάσχουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου καθώς και την εκδήλωση  παραλαβής αθλητικού υλικού (το πρόγραμμα και η πρόσκληση θα ανακοινωθεί προσεχώς). Τέλος ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη τους, γιατί αυτό είναι, όπως λέει, που δίνει τη δύναμη για τη συνέχιση των ενεργών δράσεων,  με σκοπό την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην Καλαμάτα.

Πηγή: notosport.eleftheriaonline.gr

Δείτε ακόμα...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πρώτη Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου για Παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού – Πρώτος Αγώνας για τους Αθλητές του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ

Η πρώτη αναπτυξιακή ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού για την τρέχουσα αγωνιστική/ προπονητική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί …

Με 130 Αθλητές το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού στην Διοργάνωση Navarino Challenge

Με περισσότερους από 130 αθλητές συμμετείχε το Τμήμα Στίβου στην διοργάνωση Navarino Challenge την Κυριακή …

error: Content is protected !!