Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Χωρίς τον Παρθενίου με Πάμισο!

Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου και για την 6η αγωνιστική του προγράμματος του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2018-2019 θα παραταχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Μεσσήνης για να τεθεί απέναντι στην ομάδα του Γ.Π.Σ. “Πάμισσος”.

Οι πρωταθλητές Βοιωτίας, όμως, θα παραταχθούν στο ματς αυτό χωρίς τον τεχνικό τους στον πάγκο τους λόγω τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του Υπάτου, αυτό που έδωσε στο δημοτικό στάδιο του Σχηματαρίου, με αντίπαλο την ομάδα του Μανδραϊκού, ο Κώστας Παρθενίου αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, από τον διαιτητή του αγώνα, όπως, επίσης και ο δηλωθείς ως προπονητής του Μανδραϊκού, Βασίλης Σπάθας, αλλά και ο «εκπρόσωπος» του Μανδραϊκού, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ετσι, σήμερα, η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Ο. που ανακοινώθηκε είναι ότι: «έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου».

Και όσο αφορά στον Πάμισσο Μεσσήνης, όμως, άνθρωπος της ομάδας δεν έχει δικαίωμα παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο στον μεθαυριανό αγώνα με την ομάδα του Υπάτου. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στον αγώνα με την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου που έγινε στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, στον Αγιο Σπυρίδωνα, αποβλήθηκε  από τον διαιτητή (είχε δηλωθεί ως «εκπρόσωπος» της ομάδας της Μεσσηνίας).

ΠΗΓΗ: starsports

More in Γ Εθνική