Κυριακή , 20 Ιανουάριος 2019

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Όλοι αύριο στο γήπεδο. Σύνθημα νίκης με ΑΟ Υπάτου

Όλοι μαζί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου όλη η πόλη της Μεσσήνης πρέπει να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι του ΓΣΠ Πάμισου με τον ΑΟ Ύπατου.

Για να στηρίξουμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τα δικά μας παιδιά της Μεσσήνης και Μεσσηνίας να αναδείξουν και πάλι τον Πάμισο αντάξιο του ιστορικού του παρελθόντος. Ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά και θα παραμείνει ψηλά χάρη στην συμπαράσταση από την κοινωνία μας, χάρη στο μεράκι μας, στη σκληρή δουλειά, το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και τον ενθουσιασμό μας για την ομάδα μας, για τον Πάμισο μας.

Είναι καθήκον μας, υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τον ιστορικό Πάμισο να δείξουμε στους αντιπάλους της ομάδας μας το μέγεθος του μεγαλείου της ομάδας μας, μεγαλείο που αποδίδεται μέσα από τα γράμματα του Πάμισου: μία ιδέα, ένας θρύλος, μία τεράστια αθλητική και κοινωνική έπαλξη.

Ο Πάμισος είναι θρύλος, είναι αθάνατη ιδέα, που για τόσα χρόνια εμπνέει ολόκληρη την πόλη μας που ταυτίζεται μαζί του, συμπορεύεται με αυτόν και χέρι-χέρι πρέπει να ετοιμάσουμε νέες σελίδες Δόξας, σελίδες Δόξας αντάξιες της ιστορίας του Πάμισου μας. Είναι καθήκον όλων μας να συστρατευτούμε με την θρυλική μας ομάδα.

Οι «ειδησούλες» συστρατεύονται σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και καλούμε όλους να αποδείξουμε ότι η φετινή πορεία της ομάδας μας θα είναι το ίδιο αντάξια του ιστορικού της παρελθόντος. Αυτό θα αποτελέσει και το δικό μας Ευχαριστώ σε όλους τους διοικητικούς παράγοντες, αθλητές, μέλη και φιλάθλους που συνέβαλαν στη δημιουργία του μεγάλου Παμίσου.

Δείτε ακόμα...

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Έκοψε πίτα με τυχερό τον Άγγελο Σαραντόπουλο

Με τυχερό τον… Άγγελο Σαραντόπουλο, πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ για το …

Υπέγραψε σήμερα στον Αχαρναϊκό ο Παναγιώτης Μπεσσής

Ο νεαρός Καλαματιανός πορτιέρο Παναγιώτης Μπεσσής, ανήκει από σήμερα στο ρόστερ του Αχαρναϊκού αφού υπέγραψε επίσημα …

error: Content is protected !!