Δευτέρα , 19 Νοέμβριος 2018
Μεσσηνιακός

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Περισσότερο από 300 παιδιά στην αναπτυξιακή ημερίδα στίβου

Μια ακόμα αναπτυξιακή ημερίδα στίβου ολοκληρώθηκε για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Ήταν μια διοργάνωση στην οποία ανταποκρίθηκε μεγάλος αριθμός παιδιών, στην πλειονότητά τους μαθητές Νηπιαγωγείου και τάξεων Δημοτικού. Περισσότεροι από 300 νεαροί αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν σε ποικίλα αγωνίσματα δρόμων ταχύτητας/ αντοχής/ εμποδίων, αλμάτων και ρίψεων.

Παρότι στις αγωνιστικές δραστηριότητες αυτής της μορφής δίδεται έμφαση στην συμμετοχή και στον υγιή συναγωνισμό, δεν θα μπορούσε να παραβλεφθεί το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες αγωνιστικές επιδόσεις. Με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές θα στελεχώσουν μελλοντικά τις αγωνιστικές ομάδες του Μεσσηνιακού, η προπονητική ομάδα του τμήματος κατέληξε σε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη και την αγωνιστική πρόοδο των παιδιών. Άλλωστε, για πολλά χρόνια, το τμήμα στίβου του υπέρ αιωνόβιου συλλόγου  εκπροσωπεί επάξια την Καλαμάτα και το νομό Μεσσηνίας και επιπρόσθετα διακρίνεται σε μόνιμη βάση, τόσο σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, όσο και διεθνών διοργανώσεων.

Μεσσηνιακός

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, έλαβαν επίσης μέρος – όπως πάντα γίνεται– οι αθλητές με τυφλότητα του τμήματος στίβου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ. Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και η Γεωργία Παπαδέα έτρεξαν στον δρόμο των 100 μέτρων, ενώ ο περσινός πανελληνιονίκης της σφαιροβολίας  Γιώργος Αγγέλης αγωνίστηκε στο ομώνυμο αγώνισμα.

Στις κερκίδες του σταδίου παρευρέθησαν πολυάριθμοι γονείς, φίλοι του αθλητισμού, εθελοντές αλλά και συνεργάτες του τμήματος, που υποστηρίζουν ουσιαστικά και πρακτικά τον Μεσσηνιακό. «Το τμήμα στίβου, με τον ενθουσιασμό, τα νιάτα και τη ζωντάνια των αθλητών που το στελεχώνουν “εκπέμπει” υγεία και αισιοδοξία. Κι αυτό είναι έντονα ευδιάκριτο προς στο σύνολο της κοινωνίας, από την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο σύλλογος», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μεσσηνιακού Γ.Σ..

Δείτε ακόμα...

Οι εκδηλώσεις του Γ.Σ. Ακρίτα μέχρι το τέλος της χρονιάς

Τις αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες θα πάρει μέρος μέχρι το τέλος της χρονιάς γνωστοποίησε με …

Με 130 Αθλητές το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού στην Διοργάνωση Navarino Challenge

Με περισσότερους από 130 αθλητές συμμετείχε το Τμήμα Στίβου στην διοργάνωση Navarino Challenge την Κυριακή …

error: Content is protected !!