Τετάρτη , 16 Ιανουάριος 2019
Μεσσηνιακός

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Περισσότερο από 300 παιδιά στην αναπτυξιακή ημερίδα στίβου

Μια ακόμα αναπτυξιακή ημερίδα στίβου ολοκληρώθηκε για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Ήταν μια διοργάνωση στην οποία ανταποκρίθηκε μεγάλος αριθμός παιδιών, στην πλειονότητά τους μαθητές Νηπιαγωγείου και τάξεων Δημοτικού. Περισσότεροι από 300 νεαροί αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν σε ποικίλα αγωνίσματα δρόμων ταχύτητας/ αντοχής/ εμποδίων, αλμάτων και ρίψεων.

Παρότι στις αγωνιστικές δραστηριότητες αυτής της μορφής δίδεται έμφαση στην συμμετοχή και στον υγιή συναγωνισμό, δεν θα μπορούσε να παραβλεφθεί το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες αγωνιστικές επιδόσεις. Με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές θα στελεχώσουν μελλοντικά τις αγωνιστικές ομάδες του Μεσσηνιακού, η προπονητική ομάδα του τμήματος κατέληξε σε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη και την αγωνιστική πρόοδο των παιδιών. Άλλωστε, για πολλά χρόνια, το τμήμα στίβου του υπέρ αιωνόβιου συλλόγου  εκπροσωπεί επάξια την Καλαμάτα και το νομό Μεσσηνίας και επιπρόσθετα διακρίνεται σε μόνιμη βάση, τόσο σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, όσο και διεθνών διοργανώσεων.

Μεσσηνιακός

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, έλαβαν επίσης μέρος – όπως πάντα γίνεται– οι αθλητές με τυφλότητα του τμήματος στίβου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ. Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και η Γεωργία Παπαδέα έτρεξαν στον δρόμο των 100 μέτρων, ενώ ο περσινός πανελληνιονίκης της σφαιροβολίας  Γιώργος Αγγέλης αγωνίστηκε στο ομώνυμο αγώνισμα.

Στις κερκίδες του σταδίου παρευρέθησαν πολυάριθμοι γονείς, φίλοι του αθλητισμού, εθελοντές αλλά και συνεργάτες του τμήματος, που υποστηρίζουν ουσιαστικά και πρακτικά τον Μεσσηνιακό. «Το τμήμα στίβου, με τον ενθουσιασμό, τα νιάτα και τη ζωντάνια των αθλητών που το στελεχώνουν “εκπέμπει” υγεία και αισιοδοξία. Κι αυτό είναι έντονα ευδιάκριτο προς στο σύνολο της κοινωνίας, από την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο σύλλογος», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μεσσηνιακού Γ.Σ..

Δείτε ακόμα...

Το Τμήμα Στίβου του ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 συμμετείχε και διακρίθηκε στο Olympic Stadium Run

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το Τμήμα Στίβου του ΓΣΑΚΡΙΤΑΣ 2016 συμμετείχε  στον αγώνα δρόμου των …

ΠΣΑΤ: Πετρούνιας, Κορακάκη οι κορυφαίοι του 2018. Βραβεύθηκε ο Μεσσηνιακός

Οι χρυσοί Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη αναδείχθηκαν ως οι κορυφαίοι …

error: Content is protected !!