Τετάρτη , 19 Δεκέμβριος 2018

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Μανώλης Αλιατίδης «Είμαστε μια οικογένεια, 12ος παίκτης ο κόσμος μας»

Ο Μανιώλης Αλιατίδης είναι αναμφισβήτητα ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Μαύρης Θύελλας στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβάλλει τα μέγιστα τόσο στη διατήρηση του λευκού παθητικού για 7 αγωνιστικές, όσο και στο σκοράρισμα, καθώς παρ’ότι είναι κεντρικός αμυντικός έχει ήδη πετύχει 3 γκολ που έχουν δώσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Ο Μανώλης Αλιατίδης μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή πορεία της ομάδος:

Η ομάδα φέτος έχει μέταλλο πρωταθλητή και είναι χτισμένη έτσι ώστε  οι παίχτες που έρχονται από πίσω να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδος και να μη φαίνονται οι όποιες απουσίες βασικών παικτών. Όσον αφορά την φετινή πορεία είμαστε μια καινούργια ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και το σημαντικό είναι πως είμαστε οικογένεια στα αποδυτήρια, καθώς όλα ξεκινούν από εκεί. Όσον αφορά το απόλυτο των βαθμών και το μηδέν παθητικό είναι μια συνολική προσπάθεια όλης της ομάδος που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση με τον προπονητή μας για να βγαίνει το αποτέλεσμα αυτό.
Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που έχω βοηθήσει την ομάδα μου στα μέγιστα αλλά αυτό όπως είπα και πιο πάνω είναι συνολική και όχι ατομική η προσπάθεια.Ο κόσμος μας μέχρι τώρα είναι ο 12ος παίχτης μας και στα εντός και στα εκτός έδρας με την παρουσία του. Τον ευχαριστούμε πραγματικά και θέλουμε να είναι σίγουροι ότι δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε την ομάδα όλοι μαζί εκεί που της αξίζει».
Πηγή: sportsplus.gr

Δείτε ακόμα...

Μαύρη Θύελλα» φυσάει ξανά στην Καλαμάτα (pics)

Το αφιέρωμα που έκανε το ΦΩΣ στην ομάδα της Καλαμάτας με αφορμή την ξέφρενη πορεία …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ανακοίνωση των οργανωμένων. «Ανελέητο πόλεμο από το σάπιο κατεστημένο»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας μετά τα τελευταία διαιτητικά λάθη. Η …

error: Content is protected !!