Τετάρτη , 15 Μάιος 2019

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Σαραντέας «Να καμαρώσουμε την Μαύρη Θύελλα εκεί που της αξίζει»

Ιστορική η αυριανή ημέρα για την ΑΕ Μάνης καθώς εκτός από ότι βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Μεσσηνίας στο Κύπελλο αντιμετωπίζει την μεγάλη ομάδα του Νομού μας, την Καλαμάτα.
Ο Πρόεδρος Ευστράτιος Σαραντέας, μίλησε λίγες ώρες πριν τον αγώνα στο taklin.gr για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας, την Καλαμάτα και εύχεται να ξαναεπιστρέψει στην Α’ Εθνική. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Καταρχάς θεωρώ πώς η πρόκριση τής ομάδας στις 4 καλύτερες του θεσμού από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία.
Το ότι αυτό μας έφερε αντιπάλους με την μεγάλη Μαύρη Θύελλα είναι κάτι πού πραγματικά μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί πρόκειται σίγουρα για τον πιο σπουδαίο αγώνα της ΑΕΜ στην 35χρονη ιστορία τής. Το να αγωνίζεσαι απέναντι στην καλύτερη ομάδα του νόμου μας τη στιγμή μάλιστα που αυτή δείχνει πώς έχει μπει για τα καλά στις ράγες πού θα την οδηγήσουν πάλι μετά από πολλά χρόνια εκεί πού της αξίζει να βρίσκεται είναι πολύ ξεχωριστό για εμάς.
Το παιχνίδι μόνο σαν γιορτή μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και θα το χαρούμε γνωρίζοντας πώς η Μαύρη Θύελλα είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό τής διοργάνωσης. Μας στεναχωρεί πού αυτή η ιστορική ημέρα για την ΑΕΜ μας βρίσκει στην κυριολεξία αποδεκατισμένους αλλά παρόλα αυτά θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας έτσι ώστε να σταθούμε όσο καλύτερα μπορούμε απέναντι σε αυτόν τον σπουδαίο αντίπαλο.
Εύχομαι ολόψυχα στη Μαύρη Θύελλα να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στο τέλος τής χρονιάς και γιατί όχι να το επαναλάβει και του χρόνου για να την καμαρώνουμε όλοι εκεί πού της αξίζει».

 

Δείτε ακόμα...

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Κυπαρισσίας. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής «Ο Α.Ο Κυπαρισσίας …

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλων Καλαμάτας. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Η είδηση του …