Δευτέρα , 10 Δεκέμβριος 2018

Kalamata Running Project: Πιστοί στο ραντεβού του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου

Στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 km και 10 km συμμετείχαν 38 δρομείς του Γ.Σ. Kalamata Running Project. Σε δελτίο Τύπου του Γ.Σ. Kalamata Running Project, για την παρουσία των μελών του σ’ αυτό το σημαντικό αθλητικό ραντεβού, αναφέρονται τα εξής:

«Πιστοί στο ραντεβού του μεγαλύτερου τρεξιματικού event της χώρας , του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, ήταν και φέτος οι προπονητές και οι αθλητές του Γ.Σ. Kalamata Running Project. Με σύνολο 38 δρομέων ο Σύλλογος έδωσε δυναμικό παρόν τόσο στους αγώνες των 5km και 10km αλλά και στο Κλασσικό Μαραθώνιο. Όλοι οι δρομείς χάρηκαν τον αγώνα τους, δίνοντας παράλληλα τον καλύτερο τους εαυτό. Οι προπονητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και τις επιδόσεις των αθλητών. Μετά τον αγώνα , όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε στο Καλλιμάρμαρο χειροκροτώντας τους Έλληνες και ξένους πρωταθλητές του Μαραθωνίου κατά τον τερματισμό τους.

Πλέον ο Σύλλογος ανανέωσε το ραντεβού του για τον 37ο Κλασσικό Μαραθώνιο, αλλά έως τότε οι αγώνες και οι νέες εμπειρίες που μεσολαβούν είναι πολλές».

Πηγή: tharrosnews.gr

Δείτε ακόμα...

Πρωτιά της Παπακωνσταντίνου στο Μasters 2018, 2η η Ασένοβα!

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και την Γκέρι Ασένοβα του …

Με εννέα Αθλητές ο ΣΔΥΜ στο 4° Παλαμήδειο Άθλο

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο όμορφο Ναύπλιο, ο 4ος Παλαμήδειος Άθλος Ναυπλίου με τη …

error: Content is protected !!