Σάββατο , 16 Φεβρουάριος 2019

Kalamata Running Project: Πιστοί στο ραντεβού του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου

Στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 km και 10 km συμμετείχαν 38 δρομείς του Γ.Σ. Kalamata Running Project. Σε δελτίο Τύπου του Γ.Σ. Kalamata Running Project, για την παρουσία των μελών του σ’ αυτό το σημαντικό αθλητικό ραντεβού, αναφέρονται τα εξής:

«Πιστοί στο ραντεβού του μεγαλύτερου τρεξιματικού event της χώρας , του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, ήταν και φέτος οι προπονητές και οι αθλητές του Γ.Σ. Kalamata Running Project. Με σύνολο 38 δρομέων ο Σύλλογος έδωσε δυναμικό παρόν τόσο στους αγώνες των 5km και 10km αλλά και στο Κλασσικό Μαραθώνιο. Όλοι οι δρομείς χάρηκαν τον αγώνα τους, δίνοντας παράλληλα τον καλύτερο τους εαυτό. Οι προπονητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και τις επιδόσεις των αθλητών. Μετά τον αγώνα , όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε στο Καλλιμάρμαρο χειροκροτώντας τους Έλληνες και ξένους πρωταθλητές του Μαραθωνίου κατά τον τερματισμό τους.

Πλέον ο Σύλλογος ανανέωσε το ραντεβού του για τον 37ο Κλασσικό Μαραθώνιο, αλλά έως τότε οι αγώνες και οι νέες εμπειρίες που μεσολαβούν είναι πολλές».

Πηγή: tharrosnews.gr

Δείτε ακόμα...

Το 1ο τουρνουά goalball στην Καλαμάτα, στο Κλειστό της παραλίας

Το 1o Tουρνουά Goalball, ενός παραολυμπιακού αθλήματος για άτομα με προβλήματα όρασης, θα διεξαχθεί το …

ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μετάλλια και διακρίσεις στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέές διακρίσεις για τον Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καλαμάτας στο G1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. ΒΙΝΤΕΟ

error: Content is protected !!