Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ: Ήττα στην πρεμιέρα

Την ήττα γνώρισε ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών (Η’ Όμιλος). Η Ε.Α.Π. παρουσιάστηκε πιο έτοιμη με το 0-3 να έρχεται σχετικά εύκολα.

Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε και ο τραυματισμός της κεντρικής μας Αθηνάς Ζερίτη που αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο στις αρχές του παιχνιδιού. Πέρα από αυτό με εξαίρεση κάποια διαστήματα στο πρώτο σετ, όπου ήμασταν ανταγωνιστικοί και το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν καταφέραμε να βρούμε ποτέ ρυθμό με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο κυρίως στην υποδοχή αλλά και στην επίθεση.

Πλέον άπαντες σκέφτονται τον επόμενο αγώνα με μία από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, αυτή του Γ.Σ. Άργους, την ερχόμενη Κυριακή στις 18:00 ξανά στο κλειστό της παραλίας.

Τα σετ Διάρκεια Αποτέλεσμα
1 32′ 25-27
2 17′ 12-25
3 25′ 15-25

Α’ Διαιτητής: Τσουμελέας Ηλίας
Β’ Διαιτητής: Χριστοδουλόπουλος Ανδρέας
Σημειωτή: Μουράτη Κερασία

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης ): Μπεσή Εβελίνα, Χειλαδάκη Κέλλυ, Ζερίτη Αθηνά, Ορφανέα Αφροδίτη (c), Μπουζέα Ιωάννα, Μαθιουδάκη Νίκη, Λίκα Αγγελική (λ), Πανταζοπούλου Νάνσυ, Μπότη Καλλιρόη, Βαμβακούση Όλγα, Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Βυζά Αναστασία, Μπότη Θεοδώρα, Γεωργιοπούλου Τίνα

Ε.Α.Π. (Μητρόπουλος Γ.): Κάτση, Καραμούντζου, Πελεκούδα (c), Χαιρετάκη, Καρνάτσου, Συσίκη, Ζήκου (λ), Δέμη, Μακρή, Κουκίου (λ), Σταθάκη, Πέππα, Τσουλέα,

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ – Ε.Α.Π. 0-3
Γ.Σ ΑΡΓΟΥΣ – Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 1-3
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. 3-1
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2014 – Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3-1

Η Βαθμολογία του Η’ ομίλου της Β’ Εθνικής (μετά από έναν αγώνα):

Ε.Α.Π. 3 (3-0)
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 3 (3-1)
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 3 (3-1)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2014 3 (3-1)
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. 0 (1-3)
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ 0 (1-3)
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 0 (1-3)
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 0 (0-3

More in Βόλεϊ