Σάββατο , 25 Μάιος 2019

Εθνική Ελλάδας – Παπασταθόπουλος: “Ίσως να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο”

Δεν προσπάθησε να… κρυφτεί! Πως να το έκανε άλλωστε, με την εικόνα που παρουσίασε η Εθνική Ελλάδας στο Nations League. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξέφρασε την απογοήτευση του για την πορεία της “Γαλανόλευκης” στη διοργάνωση, δηλώνοντας τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η Εθνική δεν μπορεί να νικήσει και αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής.

Ελλάδα – Εσθονία: “Σφαλιάρα” για την Εθνική στο ΟΑΚΑ! “Πικρό” αντίο στο Nations League

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Εθνικής είπε στην Cosmote TV: “Δεν νομίζω ότι υπάρχει εξήγηση για την πτώση μας. Είμαι απογοητευμένος. Ίσως να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, φτάνουμε να σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα. Μιλάμε μεταξύ μας για να βρούμε τι φταίει.

Πρέπει κι εμείς να δούμε τις ευθύνες μας. Βάζω πρώτα τον εαυτό μου και τον Τοροσίδη, που είμαστε αρχηγοί. Πρέπει να βρούμε λύσεις, διότι λυπάμαι να έρχομαι στην Ελλάδα και να χάνουμε από ομάδες πολύ κατώτερες από εμάς. Είναι κρίμα για όλους μας.

Δεν είναι θέμα προπονητή. Ούτε ο προηγούμενος ούτε ο καινούργιος μπορούν να κάνουν κάτι. Δεν φταίει ο εκάστοτε προπονητής, πρέπει εμείς να βάλουμε πλάτη και να αποδείξουμε ότι θέλουμε και αξίζουμε να παίζουμε για την Εθνική”.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε ακόμα...

ΕΠΟ – Εθνική Ελλάδας: Προχωρά για προπονητικό στα Σπάτα

Επιβεβαιώθηκε από την ΕΠΟ η δρομολόγηση των διαδικασιών για τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου των …

Στην Εθνική Παίδων ο Παπαθεοδωρίδης

Ακόμα ένας ταλαντούχος και ανερχόμενος Μεσσήνιος νεαρός ποδοσφαιριστής κλήθηκε στην Εθνική Παίδων για προπονήσεις στην …