Σάββατο , 25 Μάιος 2019

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΑ»: Πρώτη και σκληρή ανακοίνωση διοίκησης. Τους βάζει όλους στην θέση τους.

Από το ξεκίνημα της αγωνισιτκής περιόδου ή καλύτερα από την συμφωνία της με τον Γιάννη Χριστόπουλο στις αρχές του Ιούνη και το χτίσιμο της φετινής «Μαύρης Θύελλας» η διοίκηση θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα του οίκου της και όχι με τους γνωστούς – άγνωστους δημοσιογράφους, οι οποίοι την πολεμούν εκτοξεύοντας διαρκώς λάσπες και ψέμματα μέσω μιας ερασιτεχνικής ραδιοφωνικής εκπομπής, είναι μάλιστα τόσο κραυγαλεός ο πόλεμος που πήραν βήμα όλοι οι χρονικά τελευταίοι αντίπαλοι της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα αλλά ουδέποτε κλήθηκε να μιλήσει κάποιος παράγοντας της «Μαύρης Θύελλας» για να την προστατεύσει από την λασπολογία των τελευταίων ημερών.

Είναι ξεκάθαρο πλεόν ότι η έως τώρα πορεία της ομάδας αλλά και ο εντός αγωνισιτκού χώρου, ηθικός και έντιμος αγώνας έχει ενοχλήσει τους εν λόγω «δημοσιογράφους» αλλά φυσικά και τους παράγοντες και προπονητές των άλλων ομάδων οι οποίοι πάνω στην σύγχηση τους λένε και ξανα λένε με απόλυτη σιγουρία ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα.

Μήπως από τις 21 Νοέμβρη γνωρίζουν κάτι παραπάνω; Θέλουν μήπως να δημιουργήσουν κλίμα εν όψει των επόμενων αναμετρήσεων; Είναι κάτι το οποίο θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Μετά το πέρας λοιπόν της 8ης αγωνιστικής η διοίκηση της ομάδας είναι αναγκασμένη να βγει στην αντεπίθεση και να απαντήσει με αν μη τι άλλο καυστική ανακοίνωση κατά του όπως τον ονομάζει «μεγαλοθυελλάρα» τον οποίο κατηγορεί ευθέως ότι είναι ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται πίσω από τον πόλεμο των τελευταίων ημερών κατά της «Μαύρης Θύελλας»

Αναφέρεται στις δηλώσεις παραγόντων άλλων ομάδων οι οποίοι βρίσκουν βήμα από τον εν λόγω «κύριο» και επιτίθονται κατά της Καλαμάτας αλλά και κατά του κ. Γιάννη Χριστόπουλου για μια δήλωση του.
Βέβαια εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Χριστόπουλος δεν κατονόμασε κάποια ομάδα και όπως σωστά αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση της ‘Μαύρης Θύελλας’ όντως ισχύει η ρήση «όποιος έχει την μύγα… μυγιάζεται».

Ενόχλησε φαίνεται πολλούς η πραγματικότητα της δήλωσης του κ. Χριστόπουλου και άθελα τους καρφώθηκαν για τα μεταξύ τους… φιλικά παιχνίδια..

Πηγή: paratasi.gr

Πάμε όμως να δούμε την μακροσκελή ανακοίνωση της διοίκησης:

Η διοίκηση του Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ασχολείται αποκλειστικά με την ομάδα μας και δεν προβάινει σε ανακοινώσεις που αφορούν άλλα θέματα και άλλα σωματεία.
Νιώθουμε όμως την ανάγκη να τοποθετηθούμε μετά τα τελευταία γεγονότα.

Λοιπόν. Οι μάσκες έπεσαν.Ο πόλεμος απέναντι στην ομάδα μας κορυφώνεται. Δούρειος ίππος, συγκεκριμένο σάιτ, ραδιοφώνικός σταθμός και «δημοσιογράφος». Χρόνια τώρα, δήθεν «μεγαλοθυελλάρας», ο οποίος προσπαθεί διαρκώς να μειώσει με κάθε τρόπο, λυσασμένα, την προσπάθεια της ομάδας μας, οργανωμένα και πιθανώς υποκεινούμενα.
Δεν σταματούν τα ψέμματα, την παραπληροφόρηση, το δηλητήριο και την λάσπη κατά της αγαπημένης μας Καλαμάτας.
Συμπνέουν και συμπορεύονται με όποιον τυχαίο βρουν, με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα, ακόμη και σε αυτή την νέα, καθαρή και ακέραιη προσπάθεια που γίνεται, ενάντι σε κάθε κατεστημένο ώστε επιτέλους να ορθοποδήσει, η λαοφιλέστερη ομάδα της Πελοποννήσου, Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ.

Ακόμη, με έκπληξη βλέπουμε την επίθεση κάποιων παραγόντων άλλων συλλόγων προς την ομάδα μας και τον προπονητή μας.

Στηριζόμενοι δήθεν σε μια δήλωση του, η οποία όμως αποτυπώνει την πραγματικότητα των οκτώ πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα μας.

Σε αυτή την δήλωση δεν κατανομάστηκε καμία ομάδα. Άρα εδώ ισχύει η ρήση «όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται»

Όσον αφορά τον κ. Χριστόπουλο, η διοίκηση του Π.Σ Η Καλαμάτα και όλη η Ελλάδα γνωρίζουν το ήθος του, την ικανότητα του και βέβαια την διαδρομή του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια. Θα συμβουλεύαμε λοιπόν τους κύριους αυτών των ομάδων, οι οποίοι προσπαθούνε με ανορθόδοξο τρόπο να βρουν λίγα λεπτά δημοσιότητας, να ασχοληθούν αποκλειστικά με τις δικές τους ομάδες και τους δικούς τους προπονητές.

Από εκεί και πέρα και όσο αφορά τον τελευταίο μας αντίπαλο,τον Πάμισο Μεσσήνης, επειδή κάποιοι έχουν επιλεκτική μνήμη θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε κάποια πραγματικά γεγονότα.

– Δυο σημαντικοί παίχτες του Πάμισου δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Α.Ο Υπάτου με σκόπο να χάσουν τον επόμενο αγώνα με τον Ασπρόπυργο και να αγωνιστούν κανονικά στον αγώνα με την Καλαμάτα. Αμέσως μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση με δηλώσεις του στις κάμερες ο προπονητής τους, δήλωσε ευθαρσώς «ότι έπρεπε να.. ξετιμωρηθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι»

– Ο ίδιος κύριος το απόγευμα της Κυριακής(18/11) στον μεταξύ μας αγώνα και μετά την διακοπή στο 22ο λεπτό από τον διαιτητή, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου, ορυόταν στα αποδυτήρια ότι το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί» την ώρα που και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του έλεγαν ότι δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί ο αγώνας.

– Ακόμη θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ.Φασουλή, για την «πολυορθογωνιοτρισδιάστατη» οπτική του ικανότητα, να κρίνει σε πραγματικό χρόνο φάσεις οφσάιντ στην αντίθετη πλευρά του πάγκου του, στις οποίες ακόμη και οι ποδοσφαιριστές του δεν διαμαρτυρήθηκαν.
Μετά από όλα αυτά ο κ. Φασουλής είναι λογικό να βρίσκει υποστήριξη και καθημερινό βήμα στον συναγωνιστή και συμπολεμιστή του, συγκεκριμένο «κύριο», μαζί με τους υπόλοιπους κυρίους.

– Να υπενθυμίσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του Πάμισου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από όλους τους φιλάθλους καθώς και από τον προπονητή μας για το πάθος τους και την αγωνιστικότητα τους στο συγκεκριμένο ματς.

Κλείνοντας θέλουμε να στείλουμε το ακόλουθο μήνυμα στον κόσμος μας.
Πλέον είναι ηλίου φαεινότερον ο οργανωμένος πόλεμος που γίνεται στην αγαπημένη μας «Μαύρη Θύελλα».
Εμείς αυτό που υποσχόμαστε είναι, να συνεχίσουμε και να πάμε μέχρι τέλους τον έντιμο αγώνα μας, υπηρετώντας με ήθος την ιδέα που εκπροσωπούμε.

Καλούμε τον καθένα που αγαπά την ΚΑΛΑΜΑΤΑ να σταθεί ενεργά δίπλα μας και απέναντι σε όλους αυτούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Δείτε ακόμα...

Εξυγίανση και στην Γ’ Εθνική από τον γνωστό Βάτσιο. Αναφορά to 10.gr για το Καλαμάτα – Διαγόρας

Αριστείδης Βάτσιος: Ένα όνομα συνώνυμο της… εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια… εξυγίανση που ήρθε με …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Επιστολή στην ΕΠΟ για συμμετοχή 16 ομάδων στην Football League

Επιστολή στην ΕΠΟ, απέστειλε σήμερα η διοίκηση της Καλαμάτας, όπου ζητά να διορθωθεί η αδικία …