Τετάρτη , 19 Δεκέμβριος 2018

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Το έκανε πάλι το θαύμα της η ΕΠΟ. Χωρίς Χριστόπουλο στο πάγκο

Η ΕΠΟ και ο διαιτητής του αγώνα ΑΟ Υπάτου – Καλαμάτα έκαναν το θαύμα τους και πέτυχαν αυτό που ήθελαν…..

Ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας κ. Γιάννης Χριστόπουλος θα λείψει από το πάγκο της τοπικής μας ομάδα στο παιχνίδι κόντρα στον Ασπρόπυργο.

Οι κύριοι της ΕΠΟ χωρίς καν να εξετάσουν τι ακριβώς συνέβη τιμώρησαν τον έμπειρο τεχνικό με μία αγωνιστική στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν.

Και όλα αυτά επειδή ο κ. Χριστόπουλος τόλμησε να ρωτήσει τον διαιτητή αν είναι φάουλ….Το είδαμε και αυτό….Να αποβάλλεται έτσι και χωρίς κανέναν λόγο ο προπονητής της Καλαμάτας που 15 χρόνια που είναι στα γήπεδα δεν έχει αποβληθεί ποτέ του και χαρακτηρίζεται από το ήθος και την κόσμια συμπεριφορά του.

Η ανακοίνωση, λοιπόν της ΕΠΟ, αναφέρει τα εξής:

«Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 74011 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΥΠΑΤΟΥ ΑΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και ΚΑΛΑΜΑΤΑ , που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ την 02/12/2018, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του προπονητή του σωματείου ΚΑΛΑΜΑΤΑ και δη του δηλωθέντος ως προπονητή αυτού, κου ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ , με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου».

Δείτε ακόμα...

Μαύρη Θύελλα» φυσάει ξανά στην Καλαμάτα (pics)

Το αφιέρωμα που έκανε το ΦΩΣ στην ομάδα της Καλαμάτας με αφορμή την ξέφρενη πορεία …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ανακοίνωση των οργανωμένων. «Ανελέητο πόλεμο από το σάπιο κατεστημένο»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας μετά τα τελευταία διαιτητικά λάθη. Η …

error: Content is protected !!