Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

«Μαύρη Θύελλα»: Deja vu

Μετά την ξαφνικη(;)  παραίτηση του προέδρου Αποστόλη Κουκούτση, και με πολύ πιθανή αποχώρηση και του Κουτίβα από την διοίκηση της Καλαμάτας, και  μετά φυσικά από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες περί οικονομικού αδιεξόδου της ομάδας λόγο των υψηλών αποδοχών από αρκετούς, νομίζουμε πως ξαναζούμε ακριβώς έναν χρόνο μετά ίδιες  καταστάσεις  με τις περσινές  μετά την επίσης ξαφνική παραίτηση του Σταύρου Παπαδόπουλου!

Εδώ όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με πέρυσι. Η ομάδα είναι μεδιαφορά πρώτη στην βαθμολογία, έχει την δυναμική για πρωταθλητισμό αλλά και την τύχη να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ένας άνθρωπος που αν μη τι άλλο η ικανότητα του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Θεωρούμε πως ο Αποστόλης Κουκούτσης έκανε αρκετό καιρό υπομονή με πολλές καταστάσεις, φτάνοντας όμως ο κόμπος στο χτένι που τον οδήγησαν στην πολύ δύσκολη απόφαση του να παραιτηθεί παρά την μεγάλη προσπάθεια που είχε κάνει τόσο από τον πολύτιμο προσωπικό του χρόνο, όσο και οικονομικό.

Φέρνοντας στο μυαλό μας διάφορα μικρά σημεία και γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων στο στρατόπεδο των «μελανόλευκων», οδηγούμαστε εύλογα στην διαπίστωση πως ούτε η παραίτηση του προπονητή τερματοφυλάκων, ούτε η παραίτηση του πολύ καλού επιστήμονα φυσιοθεραπευτή Τσικούρη και φυσικά ούτε και του Αποστόλη Κουκούτση του προέδρου ήταν τυχαία και χωρίς κανέναν ουσιαστικό και σοβαρό λόγο.

Αν θέλουμε να εθελοτυφλούμε και να μην βλέπουμε τα πράγματα στην πραγματική και ρεαλιστική τους διάσταση, τότε είναι δεδομένο πως θα πέφτουμε ξανά και ξανά σε ολέθρια λάθη του παρελθόντος!

Στην παρούσα κατάσταση λοιπόν αν δημιουργηθεί άμεσο οικονομικό πρόβλημα,  μένει να δούμε ποιοι έμπρακτα αγαπάνε την Μαύρη Θύελλα, τόσο από παίκτες προπονιτικό τιμ και διοικητικούς , όσο και από τον κόσμο.

Αγάπη δεν είναι να σκαρφαλώνεις στα κάγκελα  μετά από κάποια νίκη, αλλά ούτε και να δηλώνεις πως αγαπάς και πονάς την ομάδα μόνο και μόνο για να το πεις. Στα δύσκολα φαίνετε ποιος κάνει θυσίες , και ποιος πραγματικά νοιάζετε αυτή την ομάδα.

Θέση θα πρέπει να πάρει δημόσια και ο φερόμενος ως βασικός χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, και να μην αρκείται  στους πανηγυρισμούς μετά από κάθε νίκη, αλλά να βρίσκεται έμπρακτα κοντά στην ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Άλλωστε όπως  όλοι ξέρουμε,  η νίκη έχει  πολλούς πατέρες, σε αντίθεση με την ήττα που είναι πάντα ορφανή! Θα πρέπει να σταματήσουν τα μισόλογα όλοι και να πάρουν θέση λέγοντας την αλήθεια δημόσια όποια και αν είναι αυτή.

Για να μην μείνει λοιπόν ορφανή και η Μαύρη Θύελλα μεσούσης της περιόδου που την βρίσκει μάλιστα και πρωταθλήτρια χειμώνα, θα πρέπει να γίνουν θυσίες από όλους για να μείνει και ζωντανό το όνειρο της ανόδου.

Σε αντίθετη περίπτωση και θυμηθείτε το, θα βιώσουμε και πάλι με μαθηματική ακρίβεια δυσάρεστες καταστάσεις και ίσως χειρότερες από τα προηγούμενα χρόνια, μην καταφέρνοντας και πάλι να σπάσουμε την κατάρα που θέλει την Καλαμάτα να μην μπορεί στο τέλος να πιεί νερό από την πηγή της ανόδου!

 

 

More in Γ Εθνική