Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η “1η Χριστουγεννιάτικη γιορτή ποδοσφαίρου με την Μαύρη Θύελλα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών ολοκληρώθηκε σήμερα η “1η Χριστουγεννιάτικη γιορτή ποδοσφαίρου με την Μαύρη Θύελλα”, που διοργανώσε η Καλαμάτα στα Ενωσιακά γήπεδα του Κορδία.

Η ποδοσφαιρική αυτή γιορτή, την οποία εμπνεύστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε ο τεχνικός της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος με τους συνεργάτες του, συγκέντρωσε πολλά παιδιά διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών αφού στα παιχνίδια που στήθηκαν πήραν μέρος νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2005 έως το2010 χωρισμένοι σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες.

Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του Γιάννη Χριστόπουλου με οδηγίες προς τα παιδιά, ασκήσεις τακτικήςκαι διπλά παιχνίδια. Ακολούθησε το απαραίτητο διάλειμμα για ξεκούραση, στην διάρκεια του οποίου προσφέρθηκαν στα παιδιά φρούτα, χυμοί και σάντουιτς.

Στην συνέχεια τα παιδιά μπήκαν στην αίθουσα διαλέξεων προκειμένου να γίνει προβολή βίντεο αλλά εκεί τα περίμενε μια έκπληξη καθώς έκαναν την εμφάνισή τους 8 ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, οι Γιάννης Βοσκόπουλος, Δημήτρης Κασωτάκης, Δημήτρης Ψάνης, Κώστας Τάμπας, Ελβις Γκελκέρια, Σερέζο Χίλγκεν, Ρόνι Κάρλος, Μάριος Ζελέκου, οι οποίοι μπήκαν στην αίθουσα και αποθεώθηκαν. Στα παιδιά μίλησε ο εμπειρότερος από τους παρόντες Γιάννης Βοσκόπουλος αναφέροντας πως για να έχουν επιτυχία θα πρέπει να αγαπούν αυτό που κάνουν συμπληρώνοντας πως το ποδόσφαιρο θέλει μεγάλη προσπάθεια και θυσίες για να φτάσει κάποιος σε υψηλό επίπεδο.

Το παρών κατά την χθεσινή ημέρα έδωσε ο χρηματοδότης της Καλαμάτας Αγαθοκλής Χριστόπουλος ο οποίος τα είπε για λίγο στην ανάπαυλα, τόσο με τον Γιάννη Χριστόπουλο όσο και με τον τιμ μάνατζερ της Καλαμάτας, Παύλο Κρεμμύδα. Ο κ. Χριστόπουλος μίλησε με την σειρά του στα παιδιά τονίζοντας την σημασία των Ακαδημιών στην ανάπτυξη της ομάδας αλλά και της προσπάθειας όπως και της παιδείας που παράλληλα πρέπει να έχουν τα παιδιά για να προοδεύσουν στη ζωή τους.

Σήμερα λοιπόν ολοκληρώθηκε αυτή η γιορτή ποδοσφαίρου με τους μίνι ημιτελικούς και τελικούς μικρής διάρκειας που έγιναν, και φυσικά οι απονομές στο τέλος με κύπελλα μπάλες αλλά και άλλες εκπλήξεις.

BINTEO “1η Χριστουγεννιάτικη γιορτή ποδοσφαίρου με την Μαύρη Θύελλα”

More in Μαύρη Θύελλα