Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Νωρίτερα το ΑΟ Υπάτου – ΑΟ Εικοσιμίας!

Στις 11 θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Υπάτου και τον ΑΟ Εικοσιμίας.

Μερικά πράγματα στην Ελλάδα δεν αλλάζουν, ό,τι και να γίνει, όσα χρόνια και αν περάσουν για… «αντικειμενικές δυσκολίες».

Αν και όλο αυτό το διάστημα η ομάδα του Α.Ο. Εικοσιμίας δίνει τους εκτός έδρας αγώνες της νωρίς το πρωί της Κυριακής μιας και αντιμετωπίζει το, γνωστό, συγκοινωνιακό, πρόβλημα με τα δρομολόγια των πλοίων και συγκεκριμένα για στην επιστροφή της στην Κεφαλονιά, μέχρι και χθες δεν είχε γίνει κάποια κίνηση, κάποια ενημέρωση σχετική για αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή, 13/01 στο δημοτικό γήπεδο του Σχηματαρίου.

Αντίθετα, ακόμη και χθες η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, στον ορισμό των διαιτητών που ανακοίνωσε για τον εν λόγω αγώνα αναφέρει ως ώρα έναρξης του αγώνα τις 15:00.

Σήμερα, τελικά, το απόγευμα, έφτασε η σχετική ενημέρωση ότι θα γίνει αυτό που όλοι, λίγο έως πολύ, περίμεναν και η ώρα έναρξης του αγώνα μεταφέρθηκε στις 11:00.

Ετσι, τώρα όλοι στην ομάδα του Α.Ο. Υπάτου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη του προπονητικού τιμ και οι παίχτες τρέχουν να αλλάξουν τα προγράμματά τους, για να είναι έτοιμοι για τον αγώνα.

Σε κάτι άλλο τώρα που αφορά στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου του Σχηματαρίου και το οποίο θα φιλοξενήσει τον συγκεκριμένο αγώνα.

Όπως έγινε και σε όλα τα άλλα γήπεδα της Βοιωτίας, είχε καλυφθεί με χιόνι και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό ο αγωνιστικός χώρος (χλοοτάπητας) έχει καταπονηθεί αρκετά.

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, λόγω και της υποχρεωτικής αναβολής των αγώνων το προηγούμενο σαββατοκύριακο, εξ’ αιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας, έχει ορίσει να διεξαχθεί σε αυτό το γήπεδο, το Σάββατο, 12/1, στις 15:00, ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα της «Α.Ε. Δηλεσίου» και στην ομάδα του «Α.Ο. “Απόλλων” Ακραιφνίου».

Η λογική, όμως, λέει («επιβάλει») να αλλάξει η έδρα αυτού του αγώνα και να οριστεί να διεξαχθεί σε κάποιο άλλο γήπεδο καθώς η ομάδα που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία και εκπροσωπεί την Βοιωτία σε εθνικό επίπεδο έχει μια σχετική προτεραιότητα.

Πηγή: starsports

More in Χωρίς κατηγορία