Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ενωτικό κλίμα αλλά παραμένει χωρίς Πρόεδρο

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο ΔΣ της Μαύρης Θύελλας στο γήπεδο του Μεσσηνιακου παρουσία του Αγαθοκλη Χριστοπούλου.

Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι πως υπήρχε ενωτικό κλίμα αλλά και διαβεβαιώσεις για την κάλυψη όλων των εξόδων της ομάδας από τον Αγαθοκλη Χριστόπουλο όπως είχε αναφέρει και στην προ ημερών κοινή του ανακοίνωση με την διοίκηση της ομάδας.

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι οτι η μεγάλη ομάδα του νόμου μας παραμένει χωρίς πρόεδρο μετά την παραίτηση του Αποστολου Κουκούτση στις 24/12 και ενώ από τότε έχουν γίνει δυο συνεδριάσεις αλλά ο αντικαταστάτης του δεν έχει βρεθεί.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Αγαθοκλης Χριστόπουλος θέλει στην θέση του προέδρου τον Κουκούτση και κάνει θα λέγαμε τα πάντα για να τον πείσει να αναλάβει ξανά δείγμα του οτι αναγνωρίζει την εξαιρετική του δουλειά. Μάλιστα όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας υπήρξε λίγες ώρες πριν το ΔΣ, συνάντηση των δυο ανδρών με τον Χριστόπουλο να δίνει τις οικονομικές εγγυήσεις στον Κουκούτση αλλά ουσιαστικά η συνάντηση τους δεν έβγαλε κάποιο νέο αναφορικά με το αν θα επιστρέψει η όχι.

Τέλος από σήμερα έως και τις 17/1 που ορίστηκε νέο ΔΣ για τον σχηματισμό νέου προέδρου θα λέγαμε οτι είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος όσον αφορά την διοικητική κατάσταση στην Καλαμάτα.

More in Μαύρη Θύελλα