Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Μίλησε με τεχνική ηγεσία και παίκτες ο Αγαθοκλή

Το παρών στο γήπεδο της Μικρομάνης και στην προπόνηση της Καλαμάτας βρέθηκε ο βασικός χρηματοδότης της Καλαμάτας κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Ο κ. Χριστόπουλος είχε συνομιλία σε ευχάριστο κλίμα με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές και τους μετέφερε τις αποφάσεις του χθεσινού συμβουλίου και τις οικονομικές διαβεβαιώσεις από τον ίδιο. 

Από κει και πέρα, όσον αφορά την προετοιμασία της τοπικής μας ομάδα για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση Λέρνα, αυτή γίνεται μετ’ εμποδίων και λόγω της πολύς κακής κατάστασης του γηπέδου της Μικρομάνης αλλά και γενικά από την έλλειψη ενός γηπέδου που να πληρεί τις στοιχειώδεις προδιαγραφές … ασφαλείας για προπόνηση.

Αποτέλεσμα ήταν ο Κώστας Τάμπας να τραυματιστεί και να αποχωρήσει με διάστρεμμα και για μία ακόμη χρονιά βλέπουμε το ίδιο έργο με την Μαύρη Θύελλα να γυρνά δεξιά και αριστερά να προπονείται ενώ ακόμα το αθλητικό κέντρο στα Παλιάμπελα δεν έχει παραδοθεί.

Τέλος, ο Αντώνης Γιόνδης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Ομοίως και ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος ενώ λίγο περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

More in Μαύρη Θύελλα