Ακολουθήστε μας

Σπορ

Συνάντηση Αιόλου – Τατούλη. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε από τον Περιφερειάρχη

Mε τους εκπροσώπους του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμάτας “Αίολος” την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. συναντήθηκε o Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Ο Αίολος κατέκτησε πρόσφατα το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτής θαλάσσης, που διεξήχθη στην Κύπρο, και σε ανάμνηση του μεταλλίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Βγενής, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την άριστη συνεργασία, του επέδωσε σχετικό αναμνηστικό με τις επιτυχίες που έχει στο παλμαρέ του ο Αίολος.

TATOULHS AIOLOS

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του, αφού συνεχάρη τον σύλλογο και τους αθλητές για την μεγάλη τους επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τόνισε πως η Περιφέρεια θα στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια ανάληψης μίας μεγάλης διοργάνωσης, όπως είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το ναυταθλητικό προφίλ της Μεσσηνίας, της Πελοποννήσου και παράλληλα την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ακόμα, οι δύο Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα, ο Πρόεδρος του Αιόλου Χάρης Βγενής και τα μέλη της ομάδας ανοικτής θαλάσσης, Γιώργος Δρακόπουλος (κυβερνήτης), Γιάννα Σιψά, Κωνσταντίνος Χρυσομάλλης και Βασίλης Τσαγκλής (αθλητές).

Πηγή: messinia24.gr

More in Σπορ