Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος κοντά στον Μεσσηνιακό

Την προηγούμενη εβδομάδα έγραψε ιστορία με την Μίντλεσμπρο καθώς στο ματς Κυπέλλου Αγγλίας με την Πιτέρμπορο έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ την φανέλα της ομάδας.

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος40 χρόνια και 38 μέρες από την γέννησή του, μετείχε σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι καιέγινε το πρόσωπο της επικαιρότητας στο νησί. Ξεχωριστό ματς δίνει αύριο και η αδελφή του Μαρία Κωνσταντοπούλου, η βολεϊμπολίστρια του Μεσσηνιακού, στο καλαματιανό ντέρμπι και ο Dimi έστειλε στην ίδια και την ομάδα το Μεσσηνιακού την θετική του ενέργεια και ευχές για Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

“Μαθαίνει και ενδιαφέρεται, μας γράφει, για την πορεία της ομάδος Βόλεϊ και χαίρεται που φέτος ο Μεσσηνιακός είναι μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου του ομίλου του. Τον ευχαριστούμε. Ευχόμαστε και εμείς στον Ντίμη, στους συμπαίκτες του και στην Middlesbrough FC ΥΓΕΙΑ-ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και σύντομη επιστροφή Premier league”, αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας βόλεϊ του Μεσσηνιακού για την ξεχωριστή αυτή κίνηση του Ντίμι.

More in Βόλεϊ