Δευτέρα , 25 Μάρτιος 2019

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Έκοψε πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Κυριακή στο ξενοδοχείο Pharae Palace τα τμήματα κολύμβησης και πόλο του Ν. Ο. Καλαμάτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Δημήτρης Κακαλίκας, ο οποίος έκοψε και την πίτα, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αδαμόπουλος, η έφορος του κολυμβητικού τμήματος Βάσω Τσάκωνα και της υδατοσφαίρισης Λυδία Εξηνταβελώνη, οι προπονητές και οι αθλητές των τμημάτων καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι της ομάδας.

Επίσης ανακοινώθηκε η συνεργασία με το κέντρο Μεταβολισμού & Διατροφολογίας της Αριστέας Γαζούλη για την καλύτερη υποστήριξη των αθλητών ενώ συνεχίζεται και αυτή την χρονιά η συνεργασία με το Physio & Wellness κέντρο φυσικοθεραπείας & αποκατάστασης του Νίκου Κακαλίκα με ιδιαίτερες προσφορές για τους αθλητές του ομίλου.

Στην εκδήλωση τονίστηκε η σημαντική στήριξη που παρείχε για ακόμη μια χρονιά η Ευγενία Κουτουμάνου στο κολυμβητικό τμήμα και της εταιρείας Κουτουμάνος και ΣΙΑ ΟΕ, η οποία εδώ και δεκαετίες δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του αυτοκινήτου και θα συνεχίσει βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια των παιδιών.

Επίσης έγινε αναφορά στις διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές των τμημάτων την χρονιά που πέρασε καθώς και σύντομη ενημέρωση από τους εφόρους των τμημάτων.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης ιδιαίτερα σημαντική ήταν η βοήθεια της εταιρείας Dasco ΑΕ, ενώ η πίτα ήταν προσφορά του Σίτος Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστική Αλ. Παναγούλη & Ασκληπιού. Οι βραβεύσεις των παιδιών που διακρίθηκαν θα γίνουν την Τέταρτη 30 Ιανουαρίου κατά την διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας όλων των τμημάτων του ΝΟΚ.

Δείτε ακόμα...

Εντυπωσιακή αύξηση με πάνω από 900 οι συμμετοχές αύριο στον Μαραθώνιο Μεσσήνης

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον Μαραθώνιο Μεσσήνης, τον 14ο στη σειρά, που θα πραγματοποιηθεί αυτή …

Στα αθλούμενα άτομα με αναπηρίες το γήπεδο αντισφαίρισης

Στο πλαίσιο τελετής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος παρέδωσε …