Κυριακή , 26 Μάιος 2019

Σκληρή απάντηση Κουκούτση που «βάζει» στο τραπέζι ακόμη και ένα ανοιχτό Δ.Σ

Δήλωση – απάντηση του Αποστόλη Κουκούτση στον Αγαθοκλή Χριστόπουλο αναφορικά μετά όσα είπε ο τελευταίος χθες για την παραίτηση του, δηλώνοντας άγνοια για τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση αλλά και πως δεν μπορεί να ξέρει την… ψυχική του διάθεση.
Δηλώσεις που έρχονται αντίθετες με την προ ημερών πρόθεση του να επιστρέψει στην προεδρία της ομάδας ο Κουκούτσης την οποία την είχε εκφράσει τόσο σε μεταξύ του συνάντηση όσο και στο Δ.Σ της ομάδας της προηγούμενη Τετάρτη.

Με έκπληξη βλέπω τις τελευταίες μέρες δηλώσεις που γίνονται στα Μ.Μ.Ε που αφορούν το πρόσωπο μου και τα υπόλοιπα διοικητικά θέματα της ομάδας.

Γνωρίζοντας την καθημερινότητα της ομάδας καλύτερα από τον καθένα, προσπάθησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να υποστηρίξω την δέσμευση μου πως θα παραμείνω δίπλα στην ομάδα, με έκπληξη όμως διαπιστώνω πως η προσπάθεια μου να κρατήσω ενωμένο το Δ.Σ και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστούν από τα αγωνιστικά τους καθήκοντα οι ποδοσφαιριστές ουσιαστικά πέφτει σε»τοίχο» διαδοχικών δηλώσεων που μόνο σκοπό έχουν την δεδομένη στιγμή να βλάψουν την ομάδα.

Δηλώνω όμως…

1) Το βάρος των καθηκόντων μου αποδεδειγμένα το σήκωσα, προσπάθησα με αμέτρητες ώρες δουλειάς( γνωρίζοντας ότι οι ομάδες δεν χτίζονται μόνο με τα πανηγύρια της Κυριακής) να βοηθήσω το τρένο της «Μαύρης Θύελλας» να μπει ξανά στις ράγες του, πράγμα που αποδεικνύει η βαθμολογική θέση της ομάδας και η οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα στον βαθμό που μπορούσα σε ένα πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

2) Οι λόγοι της παραίτησης είναι γνωστοί σε όλη την Μεσσηνία, όπως άλλωστε παραδέχθηκε στο Δ.Σ της ομάδας και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, οπότε γνωρίζει καλά τους λόγους τους οποίους μπορώ να εξηγήσω και να αποδείξω ακόμα και σε ένα ανοιχτό Δ.Σ γιατί πολύ απλά δεν θέλω να ακολουθήσω αυτό το μπαράζ δηλώσεων του…. αέρα.

3) Θα ήθελα να γνωρίζει ο κόσμος πως η ψυχική μου διάθεση και η αγάπη προς την ομάδα είναι αυτή η οποία με ώθησε να κάνω πράγματα στα οποία δεν είχα δεσμευτεί, με σκοπό να κρατήσω τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team ανεπηρέαστους έχοντας ουσιαστικά απομείνει μόνος μου την εποχή εκείνη ακόμη και στο οικονομικό κομμάτι.

4) Το πρωτεύον στην σωστή λειτουργία μιας ομάδας είναι το διοικητικό συμβούλιο, με θλίβει το γεγονός ότι από κάποιες δηλώσεις βγαίνει προς τα Μ.Μ.Ε μια «αχαριστία» για πρόσωπα που δούλεψαν πολύ σκληρά για να βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα σε τροχιά πρωταθλητισμού, μάλιστα μου έρχεται στο μυαλό η παροιμία » έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου»

5) Όσο αφορά για αυτό που εντέχνως κυκλοφορεί στα… καφενεία, η σχέση μου με τον προσωπικό μου φίλο και προπονητή της ομάδας παραμένει άριστη και τον διαβεβαιώνω ότι αυτό που ξεκινήσαμε μαζί το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να ολοκληρωθεί με επιτυχία, που δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την άνοδο της ομάδας μας.

Κλείνοντας, εύχομαι στο Δ.Σ της Τετάρτης να παρουσιαστούν σοβαρές προτάσεις και να βρεθεί η λύση ώστε να προχωρήσει η ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα σε έναν πολύ δύσκολο δεύτερο γύρο.

 

 

Δείτε ακόμα...

Η νέα Γ’ Εθνική και το Κύπελλο Ελλάδος

Προς μπαράζ-πρωταθλητών για 4 εισιτήρια ανόδου η νέα Γ’ Εθνική και αναμονή για το τελικό πλάνο της ΕΠΟ. …

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Πού πας ρε Καραμήτρο;

“Το ήξεραν πολύ καλά, το είχαν “χωνέψει” κανονικά, και δεν μπορούσαν επειδή δεν είναι ικανοί, …