Δευτέρα , 8 Απρίλιος 2019

Όταν η Μαύρη Θύελλα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα παιδιά

Έργα με θέμα την ομάδα μας δημιούργησαν τα παιδιά του νηπιαγωγείου Λείκων. Η νηπιαγωγός κα Δήμητρα Αποστολοπούλου απέστειλε τα έργα των παιδιών και με επιστολή της αναφέρθηκε στην αφορμή με την οποία πραγματοποιήθηκαν.

Η επίσκεψη ενός εκ των μαθητών μου στο γήπεδο Μεσσηνιακού, όπου παρακολούθησε για πρώτη φορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Μαύρης Θύελλας, υπήρξε η αφορμή να ασχοληθούμε εκτενώς με την ομάδα της πόλης μας. Ο ενθουσιασμός του ήταν τόσο μεγάλος που την επόμενη μέρα ξεσήκωσε όλη την τάξη, κάτι που ως εκπαιδευτικός δεν μπορούσα να παραβλέψω.

Ασχοληθήκαμε λοιπόν, στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου εκπαιδευτικής δράσης με την ομάδα της Καλαμάτας, την ιστορία της, το σήμα, τα χρώματά της, την αξία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να προκύψουν οι δημιουργίες που σας στέλνουμε.

Σας ευχαριστούμε που υπήρξατε για εμάς πηγή έμπνευσης.

Σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Για εμάς είστε ήδη πρωταθλητές

Οι μικροί σας φίλοι Ανδρέας, Γιάννης, Βασίλης, Ιάσονας, Μαρία, Μαριτίνα, Γιώργος, Γιάννης, Κωνσταντίνος, Βάσω, Δημέλα και η Νηπιαγωγός Δήμητρα Αποστολοπούλου.”

 

Παιδιά, ευχαριστούμε πολύ, εσάς και την άξια εκπαιδευτικό σας. Σας ευχόμαστε καλή πρόοδο και σας περιμένουμε στο γήπεδο και στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας!

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: 20 ηρωικοί φίλαθλοι στο Κρανίδι

Περίπου είκοσι φίλαθλοι από την Καλαμάτα βρέθηκαν στο γήπεδο Κρανιδίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Θέλει νίκη στην Ερμιονίδα και καλά νέα από Τρίπολη

Ολοκληρώνονται αύριο οι εκτός έδρας αναμετρήσεις για την Μαύρη Θύελλα κόντρα στο κακό της δαίμονα, …