Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Καλύτερα να μασάτε, παρά να μιλάτε κ. Παπαδάκη. Εσείς φύγατε, ο Χριστόπουλος παρέμεινε

Αίσθηση είχαν προκαλέσει οι απαράδεκτες και καταδικαστέες δηλώσεις του κ. Παπαδάκη, που δήλωνε Πρόεδρος του Μανδραϊκού, κατά του προπονητή της Καλαμάτας Γιάννη Χριστόπουλο, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο πρώτο γύρο, εκεί που η Μαύρη Θύελλα νίκησε εύκολα και απλά τον Μανδραϊκό.

Τότε, λοιπόν, ο κ. Παπαδάκης είχε τονίσει: “Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που είπε χθες ο κύριος Χριστόπουλος, αναφερόμενος εμμέσως και στην ομάδα μας, καθώς και σε άλλες του ομίλου. Έδειξε και πάλι ότι είναι λίγος ανασφαλής, έχει απωθημένα μέσα του, είναι υπερόπτης ως άνθρωπος και πως κόουτς, τα έβαλε ξαφνικά και χωρίς κανένα πραγματικό λόγο με τις υπόλοιπες ομάδες, δεν κοιτά ως οφείλει την δική του ομάδα.

Και όλα αυτά απλά γιατί φοβάται, δεν έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, η οποία όπως είδαμε όλοι χθες ήταν πολύ μέτρια αγωνιστικά έως καλή – πολύ καλύτερος ήταν ο Ασπρόπυργος και νομίζω και ο Παναργειακός, αν και με αυτόν δεν έχουμε παίξει ακόμη και προφανώς – δεν εμπιστεύεται – ούτε στη δουλειά του. Αυτά που είπε είναι κουβέντες του καφενείου, που δεν τα λέει ποτέ ένας σοβαρός προπονητής. Προσωπικά πιστεύω πως ο Χριστόπουλος δεν θα είναι στον πάγκο της Καλαμάτας στην ρεβάνς που θα παίξουμε μεταξύ μας στον δεύτερο γύρο στην Μάνδρα. Ή θα τον έχουν διώξει από την Μαύρη Θύελλα, ή θα έχει παραιτηθεί από μόνος του, καθώς δεν αντέχει το βάρος και την πίεση μιας τέτοιας ομάδας, ακόμη και αν αυτή παίζει στην Γ’ Εθνική.

Σκεφτείτε δηλαδή πως θα αντιδρούσε αν ήταν στον πάγκο ενός συλλόγου σε μεγαλύτερη κατηγορία, με σαφώς μεγαλύτερη πίεση σε όλα τα επίπεδα τότε, φυσικά…”, είπε εμφανώς οργισμένος τότε ο άπειρος αυτός ποδοσφαιρικός παράγοντας συνεχίζοντας ως εξής:

“Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχω πάρει ανόδους και έχω επιτυχίες σε σημαντικές ομάδες και κάτι τέτοιο δεν έχω συναντήσει ποτέ στην καριέρα μου. Και δεν μιλώ για τις παραπάνω άστοχες δηλώσεις του κυρίου Χριστόπουλου, αλλά και για τα γεγονότα που συναντήσαμε και τις πρακτικές περασμένων δεκαετιών που έλαβαν χώρα χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (στον ύπνος τους τα είδαν).

Φυσικά, έκανε λογο για φουσκωτούς, κάτι που τα έβγαλε από το μυαλό του ή του τα είπαν καλοπροαίρετοι δημοσιογράφοι που αγαπούν την Καλαμάτα για να τα πει.

Για να πάμε, όμως παρακάτω και επειδή αυτά που λέμε δημόσια μένουν καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς, όλες οι παροιμίες είναι σωστές.

Χθες, λοιπόν ο ίδιος παραιτήθηκε από την θέση του Προέδρου μιας και η ομάδα του δεν πηγαίνει καθόλου καλά και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Ο κ. Γιάννης Χριστόπουλος θα είναι στο πάγκο των «μελανόλευκων» στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, με τον κ. Παπαδάκη να δηλώνει ότι είναι πολύ καλός προπονητής και η Μαύρη Θύελλα η καλύτερη ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή.

Αυτά προς το παρών…Να είστε σίγουροι ότι θα τα λέμε όλα από εδώ και πέρα, για να μπουν επιτέλους κάποια πράγματα στην θέση τους.

More in Γ Εθνική