Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Κρίνεται ο τίτλος στην Α’ τοπική, κοσμοσυρροή στο Ασπρόχωμα ! Απόλλων Καλαμάτας – Διαβολίτσι (Ασπρόχωμα 15:30) Σάββατο 9/2/2019

Ίσως το σημαντικότερο και πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της χρονιάς είναι το αυριανό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Απόλλων Καλαμάτας και το Διαβολίτσι, όσον αφορά πάντα την υπόθεση τίτλου την Α’ τοπική κατηγορία, αφού θεωρητικά οι μόνοι διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος είναι αυτές οι δυο ομάδες, και αυτό γιατί οι διώκτες τους είναι 6 βαθμούς πίσω ο κοντινότερος και πολύ δύσκολα θα χάσουν βαθμό ή βαθμούς οι πρωτοπόροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αύριο στο γήπεδο του Ασπροχώματος που έχει ως έδρα ο Απόλλων, αναμένεται πάρα πολύς κόσμος από την Μεσσηνία αφού εκτός από τον καλό καιρό, το μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης, αλλά και το ότι δεν παίζει η Μαύρη Θύελλα, αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του Νομού.

Οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει πως άξια βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις αφού συνδυάζουν δυναμικό ποδόσφαιρο και ωραίο θέαμα. Προγνωστικά για το αυριανό παιχνίδι δεν χωράνε ακόμα και αν άτυπα φαβορί για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί το Διαβολίτσι λόγο μεγαλύτερης εμπειρίας των μονάδων που διαθέτει, αλλά από την άλλη και το νεανικό συγκρότημα του Τάκη Σακελλαρόπουλο έχει δείξει πως μπορεί να κυνηγήσει και να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, ενώ κάποιοι παίκτες του έχουν παίξει και έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες επίσης. (Τσουλάκος, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Κακκαλής) όπως και αντίστοιχα από το Διαβολίτσι. Εδώ να σημειώσουμε πως σε λίγες ημέρες ο Απόλλων Καλαμάτας θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την μεγάλη Μαύρη Θύελλα και στον τελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Έτσι λοιπόν θεωρούμε πως εκτός εξαιρετικού απροόπτου, το πρωτάθλημα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό κατά την αυριανή αναμέτρηση, αφού σε περίπτωση νίκης η ισοπαλίας του Διαβολιτσίου θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, ενώ σε περίπτωση νίκης του Απόλλων, θα παρακολουθήσουμε ένα τρομερά ενδιαφέρον και αμφίρροπο πρωτάθλημα ως το τέλος.

Όπως και να έχει ελπίζουμε να δούμε αύριο ένα όμορφο θέαμα ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες διεκδικήτριες του τίτλου, ώστε να διασκεδάσει και ο κόσμος που θα βρεθεί εκεί και αναμένεται ξαναλέμε να σημειώσει ρεκόρ προσέλευσης.

More in Α Τοπικό