Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: 6ος Πανελληνιονίκης ο Γιώργος Κούσκουλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Πολύ σημαντική επιτυχία αποτελεί η 6η θέση που κατέκτησε ο έφηβος αθλητής Γιώργος Κούσκουλας στο  33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών/Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.  Ο αθλητής του Λούη Τσάτουμα αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος, έκανε επίδοση 6,82μ., και αναμένεται να έχει αγωνιστική πρόοδο στις επερχόμενες αγωνιστικές διοργανώσεις του ανοιχτού στίβου.

Η αποστολή του Μεσσηνιακού εκπροσωπήθηκε συνολικά από 6 αθλητές και αθλήτριες. Η  Βασιλική Κουλιέρη αγωνίστηκε στην τελική σειρά του δρόμου 60 μέτρων παγκορασίδων και κατετάγη 12η με επίδοση 8’’.38. Ο Γιώργος Βασιλογιαννακόπουλος στον προκριματικό του μήκους έκανε άλμα στα 6,29 μ. και κατετάγη 20ος μεταξύ 30 συμμετεχόντων. Ο Μανώλης Σταυρόπουλος αγωνίστηκε στον προκριματικό των 800μ. και τερμάτισε 29ος με χρόνο 2’:17’’.77, μεταξύ 29 αθλητών. Η Ιωάννα Καρελίωτη, στον δρόμο των 60μ, γυναικών (προκριματικός) ήταν 35η με επίδοση 8’’.20 (μεταξύ 41 αθλητριών). Τέλος, ο Αλέξανδρος Σταματέλος ήταν 40ος μεταξύ 99 αθλητών στον προκριματικό των 60μ. ανδρών με επίδοση 7’’.31.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παρευρέθηκαν οι προπονητές του τμήματος στίβου Ελένη Χαντζή, Λούης Τσάτουμας, Γιάννης Καλυβιώτης και το μέλος του ΔΣ του Μεσσηνιακού και του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Πουλόπουλος.  

 

Δείτε ακόμα...

Δυναμική Συμμετοχή του Μεσσηνιακού στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου στον Άγιο Κοσμά

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κοσμά στην Αθήνα ημερίδα κλειστού στίβου για …

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: 1η Θέση για τις Πλατανίτη και Φεράι στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ – 3η η Τασιοπούλου

Εξαιρετική θεωρείται η παρουσία των αθλητών/ αθλητριών του Μεσσηνιακού στην ημερίδα κλειστού στίβου που διεξήχθη …

error: Content is protected !!