Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

Στη Μεσσήνη ο γ.γ. Αθλητισμού – Τι έργα ανακοίνωσε

Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, τον οποίο συνόδευε ο Βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεσσήνης σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Συναδινός ενημερώθηκε για την πορεία των έργων στον δήμο και έκανε γνωστή τη σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γεωργίου Βασιλειάδη για υποβολή στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» δύο ακόμη υποέργων. Πρόκειται για το «Ηλεκτροφωτισμός Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 229.794,23 ευρώ και «Κατασκευή και Εγκατάσταση στεγάστρου κερκίδων Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 137.881,67 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης επισήμανε ότι πρέπει να ακολουθήσει η τοποθέτηση ταρτάν ενώ ο Γενικός Γραμματέας απάντησε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να ετοιμαστεί η μελέτη, ώστε το έργο να ξεκινήσει αμέσως όταν παραδοθούν τα δύο υποέργα.

Ο κ. Τσώνης ευχαρίστησε τον κ. Συναδινό για τη βοήθεια προς τον Δήμο Μεσσήνης και ζήτησε αυτή να συνεχιστεί ώστε να βελτιωθούν και τα υπόλοιπα γήπεδα του δήμου, με τον Γενικό Γραμματέα να συμφωνεί σημειώνοντας χαρακτηριστικά «να φτιάξουμε τα γήπεδα να παίζουν τα παιδιά».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Γωγώ Παναγοπούλου, Ανδρέας Τράκας, Αναστάσιος Τσερπές, Νίκος Ξενόγιαννης, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Καρύδης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Πηγή: kostashow.gr

Δείτε ακόμα...

Σοβαρά προβλήματα στο γήπεδο Μεσσηνιακού από τον αέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ισχυροί άνεμοι που σάρωσαν την Καλαμάτα το βράδυ της Τετάρτης δημιούργησαν προβλήματα και στο γήπεδο του …

Καταστροφές και πτώση δένδρων από τον μανιασμένο αέρα στην Καλαμάτα

Καταστροφές και πτώσεις δένδρων σημειώνονται στην Καλαμάτα από το μανιασμένο πέρασμα του αέρα. Στην κεντρική …

error: Content is protected !!