Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Πρόστιμο σε Ασπρόπυργο

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Κήρυξε το εγκαλούμενο σωματείο Αναγέννηση Καρδίτσας πειθαρχικά ελεγκτέο για αδίκημα που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 23-1-2019. Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 23-1-2019 με την ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Α.Μ.Ε.Σ. για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, γ) χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ, δ) αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία και ε) αφαίρεση έξι (6) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Απάλλαξε τους εγκαλούμενους α) ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΜΓΣ και β)  ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΝΤΖΗ, από την αναφερόμενη στο σκεπτικό  πράξη, για αδικήματα που φέρονται ότι τελέστηκαν στις 23.1.2019 (αγώνας Πανσερραϊκός-Αλέξανδρος Κιλκίς).

Απάλλαξε το εγκαλούμενο σωματείο ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΑΣ για πειθαρχικό αδίκημα που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 27.01.2019 (αγώνας Νίκη Αγκαθιάς – Αγρ. Αστήρ Ευόσμου).

Διέταξε τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα Μελιτεύς Μελίτης – Ολυμπιακός Κυμίνων για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 23.1.2019, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των εγκαλουμένων σωματείων, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας.

Κήρυξε τον δεύτερο εγκαλούμενο, Θεόδωρο Σκύφτα, διερμηνέα του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου Νίκη Βόλου ΓΣ, πειθαρχικά ελεγκτέο. Επέβαλε στον δεύτερο εγκαλούμενο, Θεόδωρο Σκύφτα α) χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου ευθυνόμενου εις ολόκληρον με τον δεύτερο, καθώς και β) απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός (1) μήνα, για αδίκημα που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 27-1-2019 (αγώνας Νίκη Βόλου – ΑΟ Σελλάνων).

Απάλλαξε τον Αλέξιο Κούγια από την κατηγορία αδικήματος που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2 και 3γ, δ, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Απάλλαξε το σωματείο Απόλλων Παραλιμνίου και τον εκπρόσωπό του Βασίλειο Αδαμίδη, από την κατηγορία αδικήματος που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 11 παρ. 1, 2 και 5, 10 παρ. 1 περ. β, 6 παρ. 3 περ. β’ και 14 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Επέβαλε στην Καλλιθέα χρηματική ποινή 500 ευρώ για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 και 15 § 3 περ.1β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. (αγώνας Γ’ Εθνικής Καλλιθέα-Χαραυγιακός).

Αποφάσισε τον επανορισμό του αγώνα Δόξα 2016 ΠΣ-Αετοί Θεσσαλονίκης της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος είχε ορισθεί για τις 30.01.2019 και δεν πραγματοποιήθηκε.

Επέβαλε στην Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξα χρηματική ποινή 834 ευρώ για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 15 § 2α, 6§3β και 14§ 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. (αγώνας Γ’ Εθνικής Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξα – Παναργειακός).

More in Ποδόσφαιρο