Σάββατο , 25 Μάιος 2019

Απάντηση Ερμιονίδας σε Δίστομο

Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας της Ερμιονίδας στην ανακοίνωση των Βοιωτών η οποία αναφέρει :
«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του κατά τα άλλα φίλου σωματείου του Αμβρυσσεα Διστομου περί επιθέσεων μελών της Διοίκησης μας προς ποδοσφαιριστές και πσραγοντες της ομάδας τους.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας- που άλλωστε αποτυπώθηκε στο λευκό φύλλο αγώνος- καμία επίθεση από κανέναν παράγοντα δεν έγινε. Εκτος αν η προσπάθεια να χωρίσουμε ποδοσφαιριστές θεωρείται επίθεση. Όσον αφορά για συμπεριφορές καλό είναι να δούνε τους ποδοσφαιριστές του με το νούμερο 4 και 5 οι οποίοι χειρονομούσαν και εξύβριζσν φιλάθλους.
Όπως επίσης τον κύριο με το σκούφο που καθόταν στον πάγκο τους και χειρονομούσε αδιάκοπα. Η Ένωση Ερμιονίδας ξέρει να φιλοξενεί και ουδέποτε έχει αντιμετωπίσει η έχει κληθεί σε απολογία για τέτοιες συμπεριφορές
Όσον αφορά το τραπέζι του ΔΣ σε ουζερί που ενόχλησε να ζητήσουμε συγνώμη που πανηγυρίζαμε την σωτηρία της ομάδας.
Για τις αιχμές όσον αφορά την απόδοση της ομάδας σε παιχνίδι θα αναφέρουμε απλά ότι κάθε Κυριακή παρακολουθούμε εκπλήξεις ακόμα και σε αγώνες των πρωτοπόρων στις έδρες τους που στους ανθρώπους του Αμβρυσσέα ίσως φαίνονται πονηρές και θα πρέπει να περιμένουμε ανακοινώσεις εναντίον όλων.
Κύριοι, μην προσπαθείτε την βαθμολογική σας θέση να την αποδώσετε σε άλλους, οι αγώνες κρίνονται στα γήπεδα εκεί που η Ερμιονίδα έχει αποδείξει επί σειρά ετών το μέγεθος της και δεν είστε σε θέση εσείς ούτε κανείς να κρίνετε την ιστορία μας».
Με τιμή το ΔΣ Ένωσης Ερμιονίδας

 

Δείτε ακόμα...

Απαράδεκτο και προσβλητικό δημοσίευμα τους news12.gr για Καλαμάτα και τοπικά Μ.Μ.Ε.

Συνεχίζει να προκαλεί το συγκεκριμένο site της Ρόδου, που αντί να κοιτάξει την ομάδα του, …

Πρόταση απο την ΕΠΣ Αχαϊας για 10 ομίλους και άνοδο των δευτεραθλητών των τοπικών πρωταθλημάτων!

Η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας έχει ετοιμάσει πρόταση για 10 ομίλους στην Γ’ Εθνική και …