Χοροεσπερίδα διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καλαμάτας, μετά από τρία χρόνια απουσίας! Παρόλα αυτά τόσο οι πολίτες όσο και οι αυτοδιοικητικοί τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους..

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή χοροεσπερίδα του αθλητικού συλλόγου Απόλλων Καλαμάτας στο κέντρο Αρχόντισσα.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω αλλαγής σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και ανασύστασης των τμημάτων του ποδοσφαίρου και της πετοσφαίρισης, αποφάσισαν να επιστρέψουν και πάλι δυναμικά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου, οι προσπάθειες όλου του διοικητικού Συμβουλίου διατηρούν τον Απόλλων ένα ζωντανό κύτταρο του τοπικού αθλητισμού, πράγμα για το οποίο κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια.

Το πλάνο τους είναι μακροπρόθεσμο και ευελπιστούν κάποια στιγμή με αξιώσεις και μεγάλες χαρές να πρωταγωνιστούν στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Νομού Μεσσηνίας.

Το τμήμα γυναικείου Βόλεϊ έχει μία σπουδαία πορεία τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς έχει συνεχώς ανοδική πορεία εξαιτίας του αρχιτέκτονα όλου αυτού του σχεδίου του Μπάμπη Μπιτσκίδη.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στη ΦΩΝΗ προέβη η έφορος Πετοσφαίρισης Βίκυ Καραμπάτσου αναφέροντας: «Ο Απόλλων είναι ιστορικός καθώς δημιουργήθηκε το 1927.

Όλοι γνωρίζουν την ιστορία του ποδοσφαίρου ειδικά στην Καλαμάτα. Το βόλεϊ για κάποια χρόνια ήταν ανενεργό και δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια ενώ έχουμε καταφέρει να πάρουμε την πρωτιά.

Η ομάδα του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ  αυτή την στιγμή είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Εθνικής κατηγορίας πράγμα για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Αυτό το οφείλουμε στη διοίκηση καθώς και στους εξαιρετικούς προπονητές μας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλα τα παιδιά δείχνουν αγωνιστικότητα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι αν αγωνίζεσαι στα γήπεδα θα αγωνιστείς και στην πραγματική ζωή!».

Και ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Απόλλων Καλαμάτας προέβη σε αποκλειστικές δηλώσεις στη ΦΩΝΗ δηλώνοντας: «Η καρδιά της χαράς και του κεφιού χτυπάει εδώ στην Αρχόντισσα. Είναι σπουδαίο γεγονός η χοροεσπερίδα του Απόλλων Καλαμάτας και θα έλεγα ότι έχει μεγάλη επιτυχία.

Πολλά χρόνια πριν ακόμη και τώρα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθατε να τιμήσετε την προσπάθειά μας. Δεν έχω λόγια!

Το 2019 θέλουμε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ να έχει υγεία πάνω από όλα.  Υπάρχει σοβαρό πλάνο στο οποίο και θα πρωταγωνιστήσουμε.».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Καλαμάτας Δημήτρης Κουκούτσης,  Ελένη Αλειφέρη,  Μανώλης Μάκαρης,  Βασίλης Κοσμόπουλος καθώς και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη Νέα Πελοπόννησο του Πέτρου Τατούλη Δράκου-Χρυσού Νίνα.