Τρίτη , 19 Μάρτιος 2019

Ο «Αριστόδημος» στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» “φωνάζοντας” παρών στο τουρνουά της ΕΠΣΜ

Ο “Αριστόδημος” δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο συμμετέχοντας στο αθλητικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό διήμερο τουρνουά “Σκοράρουμε για το χαμόγελο του Παιδιού” που διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας για την ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού” στις 15-16 Απριλίου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Σκοπός είναι η γνωριμία και συμμετοχή των παιδιών στις δράσεις του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οικονομική του ενίσχυση, η ενημέρωση, η εκπαίδευση, η συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων στις παράλληλες δράσεις που περιλαμβάνουν επιδείξεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

aristodhmos

 

Αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Μ. «Αριστόδημος», μέσω αγώνων επίδειξης θα παρουσιάσουν το άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης την Τρίτη 16/4 (09:00-12:00), ενημερώνοντας επίσης για την ιστορία του αθλήματος, την προσφορά του στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και σύγχρονο ελληνικό αθλητισμό και την παιδαγωγική του αξία.

Πηγή: foninews.gr

Δείτε ακόμα...

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Την Τετάρτη στην Νέα Ιωνία οι Νέοι

Μεθαύριο, Τετάρτη 20 Μαρτίου οι Νέοι θα αγωνιστούν με την Εύβοια στο γήπεδο Νέας Ιωνίας. …

Εθνικός Καλαμάτας: Εντός έδρας κόντρα στις Καρυάτιδες

Στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών, ο …