Τρίτη , 19 Μάρτιος 2019

«Μαύρη Θύελλα»: Αίτημα στον Δήμο να πάρει τα Παλιάμπελα για 49 χρόνια, λύση της συνεργασίας με Παπακωνσταντίνου

Το σημερινό Δ.Σ της Καλαμάτας που έλαβε χώρα στα γραφεία στο γήπεδο Μεσσηνιακού, επισκιάστηκε σαφέστατα από την δήλωση παραίτησης του Απόστολου Κουκούτση από την προεδρία της ομάδας μετά τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του Αγαθοκλή.

Πέρα λοιπόν της παραίτησης, πάρθηκαν ακόμη δυο πολύ σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με την λειτουργία της ομάδας.

Η πρώτη ΄χει να κάνει με την δημόσια επιθυμία του Κουκούτση το περασμένο Σάββατο στα εγκαίνια του προπονητήριου για να πάρει η ομάδα τα Παλιάμπελα για 49 χρόνια αντί για 15 όπως αρχικά είχε οριστεί. Θυμίζουμε τότε ο δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Νίκας είχε δεσμευτεί πως μετά από σχετικό αίτημα στο Δημοτικό συμβούλιο θα γινόταν πράξη η παραχώρηση.

Το δεύτερο πολύ σημαντικό κομμάτι έχει να κάνει με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ να λυθεί η συνεργασία με τον μέχρι πρότινος, υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας κ. Μπάμπη Παπακωνσταντίνου.

Οι λόγοι αυτής της απόφασης δεν έγιναν γνωστοί, αλλά πραγματικότητα είναι πως αρκετό καιρό τώρα είχαν μαζευτεί αρκετά σύννεφα στην σχέση των δυο πλευρών με την λύση της συνεργασίας να παίρνει σάρκα και οστά.

Πηγή: paratasi.gr

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Πω, πω τι κόσμος. Βροντερό παρών και στο Δίστομο (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικός ο κόσμος της Καλαμάτας σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι έδωσε βροντερό παρών. Με …

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-1. Ψυχή, Πινδώνης και κόσμος την οδηγούν στο τίτλο (ΦΩΤΟ)

Θανάσης Πινδώνης οε, οε, οε. Ο παίκτης της Καλαμάτας με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις …