Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

Ο Μεσσηνιακός 3-2 σετ, τον ΝΟΚ, για το πρωτάθλημα Κορασίδων

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888-ΝΟΚ=3-2 (8-25, 24-26, 25-23, 25-15, 15-13). Για την Β΄ φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων. Αμέσως μετά τον αγώνα της ομάδος Γυναικών διεξήχθη ο αγώνας Κορασίδων.

Με την Γωγώ Σουρή στον πάγκο και τους μόνιμους και πιστούς συνεργάτες της, Τάκη Θεοδωρόπουλο, Χρήστο Δροσινό και Νίκο Ζεργιώτη, τα «τρομερά rock μωρά» παρατάχθηκαν με τις : Μαλαπάνη Κωνσταντίνα, Μπένου Βαρβάρα (είχε συμπεριληφθεί στην 13άδα του αγώνα Γυναικών και έκανε 2 φορές ζέσταμα), Πετροπούλου Βασιλίνα (είχε συμπεριληφθεί στην 13άδα του αγώνα Γυναικών και έκανε 2 φορές ζέσταμα), Βασιλειάδη Κυριακή, Μαστορέα Μαρβίνα, Μπουγά Μάρθα, Ηλιάδη Ζωή, Τσάλτα Ξένια, Σιωρά Εφνίκη και Λυμπεροπούλου Εύη.

Στήριξαν την προσπάθειά τους αρκετές αθλήτριες της Ομάδος Παγκορασίδων και αρκετοί γονείς που πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο, για χάρη των θυγατέρων τους.

Και στον αγώνα Γυναικών μα και στον αγώνα Κορασίδων διαιτήτευσε ο Παναγιώτης Χανδρινός, ακάματος διαιτητής του Βόλεϊ, που προσφέρει ποικιλοτρόπως στον αθλητισμό.

More in Βόλεϊ