Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΕ ΜΑΝΗΣ – ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ 0-0. Άξιζαν την νίκη οι γηπεδούχοι

Ισόπαλο με σκορ 0-0 έληξε το παιχνίδι ΑΕ Μάνης – ΑΟ Σπερχογείας χθες στο δημοτικό γήπεδο της Δυτικής Παραλίας.

Οι γηπεδούχοι, είχαν κλασσικές χαμένες ευκαιρίες και άξιζαν την νίκη, ενώ διαμαρτύρονται έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι στο 54′ πάνω στο Γιάννη Χελά.

Από την άλλη, η Σπερχογεία παρατάχθηκε με πολλές απουσίες αλλά έλειπαν βασικοί παίκτες λόγω τιμωριών και τραυματισμών ενώ είχε σε απίστευτη μέρα τον Πάρη Καλλιντέρη.

Στο 4’ ο Ι. Χελάς μπήκε στην περιοχή έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει σωτηρία με το ένα χέρι ο Καλλιντέρης και στη συνέχεια αμυντικός έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

Στο 8’ διαγώνιο συρτό σουτ του Φετάχου μέσα από την περιοχή ο Καλλιντέρης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σωτήρια.

Στο 14 σουτ του Κοτσιλιέρη έξω από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Λίβας.

Στο 20’ ο Καραγιάννης με συρτό σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο 34’ μπροστινή συρτή μπαλιά του Στύλλα στον Ι. Χελά, αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.

Ενα λεπτό μετά ο Μουστάκας έκλεψε την μπάλα από αμυντικό και αμέσως έκανε την μπροστινή πάσα για τον Κ. Πουλάκο, αυτός μπήκε στην περιοχή και βλέποντας τον Καλλιντέρη να επιχειρεί έξοδο, προσπάθησε να τον κρεμάσει με πλασέ όμως η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 50’ μετά από σέντρα, ο Κ. Πουλάκος κινήθηκε στο πίσω δοκάρι και σούταρε, όμως εκτινάχθηκε στην πορεία της μπάλας ο Καλλιντέρης και απέκρουσε διώχνοντας την μπάλα πλάγια, εκεί που ήταν ο Φετάχου, ο οποίος έκανε αμέσως το διαγώνιο σουτ χωρίς να γίνει απειλητικός και οι αμυντικοί κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα.

Στο 59’ ο Ασημακόπουλος έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή και ο Καλλιντέρης παρότι είχε παίκτες μπροστά τους εκτινάχθηκε στην αριστερή πλευρά της εστίας του και έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

Στο 88’ ο Κ. Πουλάκος ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, βρήκε χώρο έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Καλλιντέρη να “κολλάει” το χέρι του στο κάθετο δοκάρι και να αποκρούσει σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά και πάλι ο έμπειρος πορτιέρο της Σπερχογείας με σωτήρια επέμβαση απέκρουσε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή που έκανε ο Λυμπερόπουλος.

Στο 92’ διαγώνιο σουτ Καραγιάννη απέκρουσε ο Λίβας και στην επαναφορά οι αμυντικοί πρόλαβαν τον Ζακολλί πριν γίνει απειλητικός και έδιωξαν πλάγια πάνω στον Οικονομόπουλο.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Πετριτάι, Στύλλα, Καμπανάρος, Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Φετάχου (71’ Π. Σπυρέας), Μουστάκας (81’ Σαούτης), Ι. Χελάς, Κ. Πουλάκος (89’ Λυμπερόπουλος), Μπεγέτης.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ε. Δωδέκατος, Κουμπανάκης, Δικαίος, Δ. Γιακουμής (60’ Φιλίππου), Οικονομόπουλος, Κοτσιλιέρης, Ζακολλί, Καραγιάννης, Κουτσουρόπουλος.

More in Α Τοπικό