Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Κρίσιμη μέρα η αυριανή. Διάλυση ή ανακοχή;

Κρίσιμο είναι το αυριανό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην ομάδα της Καλαμάτας μετά και τα τελευταία γεγονότα.

Να θυμίσουμε, ότι μέχρι αύριο ο κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος που ονομάζεται από μόνος του βασικός χρηματοδότης , έχει ζητήσει από τους κ.κ. Κουκούτση και Κουτίβα να παραιτηθούν από πρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα αλλά και από μέλη.

Ο Αποστόλης Κουκούτσης παραιτήθηκε Ττην προηγούμενη Πέμπτη μόνο από πρόεδρος, ο Στέλιος Κουτίβας δεν έχει παραιτηθεί ακόμα από γραμματέας.

Επίσης, να θυμίσουμε το προηγούμενο Σάββατο σε δηλώσεις του ο κ. Χριστόπουλος στην Εφημερίδα Ελευθερία έκανε λόγο ότι αν δεν παραιτηθούν οι δύο προαναφερθέντες και από μέλη, μέχρι αύριο τότε θα σταματήσει ο ίδιος να χρηματοδοτεί την ομάδα και θα αποχωρήσει.

Διάλυση ή υπομονή

Μέσα από το taklin.gr έχουμε συνεχώς αναφέρει ότι έπρεπε όλοι να ρίξουν νερό στο κρασί τους, να κάνουν υπομονή ένα μήνα ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα και η ομάδα να μην μπλέξει σε διοικητικές περιπέτειες και γενική συνέλευση.

Οι άνθρωποι που έχουν φέρει λοιπόν την Καλαμάτα να διεκδικεί την επιστροφή της στην Football League μετά από 9 χρόνια, πρέπει αυτή τη στιγμή να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα.

More in Μαύρη Θύελλα