Ακολουθήστε μας

Πρέπει να το δεις

Τάκης Καλκαβούρας: «Στηρίζουμε Παν. Νίκα για μία καλύτερη Πελοπόννησο. Βιογραφικό

Ένας καταξιωμένος δικηγόρος, ένας τίμιος άνθρωπος με σοβαρότητα και σωστός στη δουλειά του αλλά στον αθλητισμό, κατεβαίνει στις εκλογές και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Νίκα.

«Γεννήθηκα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και κατοικώ μόνιμα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πατρών και Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Δραστηριοποιούμαι σε όλη τη Μεσσηνία ασκώντας μαχόμενη δικηγορία και το Δικηγορικό μου Γραφείο, βρίσκεται στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Είμαι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Παράλληλα με την εργασία μου ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Ιστορίας και Πολιτισμικών Αγαθών με τίτλο «Νεώτερη και Σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Νέες Θεωρήσεις και προοπτικές». Η πτυχιακή μου εργασία έχει τίτλο «Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα τον 19ο αιώνα».

Έχω διατελέσει Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου «Α.Ο. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ- Ο ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» για τη διετία 2016-2018 και έχω εκλεγεί από το 2018 στο Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, στη θέση του ταμία. Έχω ασχοληθεί με θέματα συνεταιρισμών και ειδικότερα με την περίπτωση του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Γαργαλιάνων.

Πιστεύω ότι από τις σπουδές μου και τις ενασχολήσεις μου με τα κοινά και τον Αθλητισμό, έχω αποκτήσει τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρίες που απαιτούνται για να μπορέσω να εκπροσωπήσω αξιοπρεπώς την Μεσσηνία ως Περιφερειακός Σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου.

Επιπλεόν, επιβάλλεται όλοι οι Μεσσήνιοι να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου διότι α) διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που δύσκολα συναντάς στην πολιτική στις μέρες μας και που απαιτείται για να βγούμε από τα πολιτικά αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί, δηλαδή είναι καλός οικογενειάρχης, θρησκευόμενο άτομο, δίκαιος, ικανός, μεθοδικός, ενώ λέει πάντα αυτό που πιστεύει, ανεξαρτήτως του πολιτικού κόστους που μπορεί να έχει η γνώμη του

και β) διότι είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε την σημερινή σύγχρονη πόλη της Καλαμάτας που όλοι θαυμάζουμε. Επομένως, βλέποντας την αλλαγή και την πρόοδο της Καλαμάτας πιστεύουμε πως θα κάνει τα ανάλογα πράγματα και θα απογειώσει όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘ. ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΕΦΕΤΑΙΣ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-MSc ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2016-2018-ΤΑΜΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

More in Πρέπει να το δεις