Ακολουθήστε μας

Πρέπει να το δεις

Υπόψηφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Δυνατά για την νίκη η Δύναμη Δημιουργίας

Υπόψηφιος Δήμαρχος Μεσσήνης με την παράταξη Δύναμη Δημιουργίας, ο Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο επιτυχής αυτοδιοικητικός μας συστήνεται για μία πόλη εξελιγμένη, για μία πόλη του μέλλοντος.

«Είναι ευλογία να γεννιέσαι σε εύφορο τόπο, γεμάτο ομορφιές! Και ως γέννημα θρέμμα της Μεσσήνης, νιώθω ευλογημένος. Εδώ μεγάλωσα, εδώ έκανα οικογένεια.

Είναι ηθική μου υποχρέωση, να βοηθήσω το Δήμο Μεσσήνης να πάει μπροστά. Με δύναμη και θέληση, με φρέσκια ματιά και αέρα δημιουργίας, θα κάνουμε το όραμα πραγματικότητα. Η εμπιστοσύνη σας, «Δύναμη Δημιουργίας» για μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1967 στη Μελβούρνη Αυστραλίας. Φοίτησα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσήνης.

Σπούδασα στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Εργάζομαι ως γεωπόνος στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Στον αθλητισμό, με κέρδισε από τα νεανικά μου χρόνια το μπάσκετ. Αρχικά συμμετείχα ως παίκτης και στη συνέχεια ως προπονητής ομάδων.

Είμαι παντρεμένος με την Όλγα Θωμοπούλου, από τη Μεσσήνη, λογίστρια και έχουμε δύο κόρες: την Αναστασία φοιτήτρια Ιατρικής και τη Θεοδούλη μαθήτρια γυμνασίου.

Η ενασχόλησή μου με την πολιτική, ξεκινά από τα φοιτητικά μου χρόνια και αφού εγκαταστάθηκα στη Μεσσήνη, συνέχισα ανελλιπώς τη συνδικαλιστική και πολιτική μου δράση.

Με την αυτοδιοίκηση ασχολούμαι από το 2010. Τότε εκλέχθηκα για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος. Στη διάρκεια αυτής της θητείας έως το 2014, ήμουν αντιδήμαρχος Προγραμματισμού.

Στις εκλογές του 2014, επανεκλέχθηκα πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Το περασμένο καλοκαίρι, στις εσωτερικές διαδικασίες του συνδυασμού, επιλέχθηκα ως επικεφαλής.

Γιώργος Αθανασόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μεσσήνης

More in Πρέπει να το δεις