Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πιτσιλής «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο του χωριού»

Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται ο ΑΟ Διαβολιτσίου για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδό του στην παραπάνω κατηγορία.

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα νίκησε και τον Πανθουριακό με 2-0 και πλέον έχει την ευκαιρία στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας να πάρει τη νίκη σε ένα ματς που θα είναι γιορτή για όλους.

Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πιτσιλής, μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής:

«Με τη στήριξη μιας διοίκησης πρότυπο για τα δεδομένα του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου ο ΑΟΔ φέτος χτίστηκε για να πάρει το πρωτάθλημα. Δημιουργήθηκε ένα συνολο που έδεσε αγωνιστικά οπου μέχρι στιγμής φέρει εις πέρας σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του προπονητή.

Αντιμετωπισαμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό, Έχουμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και πιστεύω δικαίως βρισκόμαστε στην πρώτη θέση.

Ο κόσμος βλέπει την διαφορά από τους αντιπάλους μας και νομίζει πως το πρωτάθλημα έρχεται στα χέρια μας σχετικά εύκολα. Όμως Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Χρειάστηκε αποφασιστικοτητα και απόλυτη συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι διότι καμία ομάδα δεν μας χαρίστηκε μέχρι σήμερα .

Αν και οποιαδήποτε ήττα στο υπόλοιπο της χρονιας δεν μπορεί να χαλάσει αυτό που έχουμε δημιουργήσει έως τώρα, το αήττητο θα αποτελέσει ένα μεγάλο επίτευγμα για τον σύλλογο και αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας.

Ελπίζουμε η άνοδος, όταν με το καλό κλειδώσει, να δώσει χαρά στους ανθρώπους του χωριου και πιστεύω πως μέσα από αυτήν δίνεται η ευκαιρία στον ΑΟΔ να αλλάξει επίπεδο».

More in Α Τοπικό