Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: Ο Βασίλης Κοσυφολόγος κάνει τον απολογισμό και ευχαριστεί

Μετά από πάρα πολλά χρόνια η Μεθώνη επιστρέφει στην Α’ Τοπική κατηγορία.

Ύστερα από ένα πάρα πολύ δύσκολο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία θέση που της έδωσε το εισιτήριο της ανόδου.

Ο πρωτεργάτης όλης αυτής της προσπάθειας Βασίλης Κοσυφολογος κάνει τον απολογισμό στον taklin.gr και ευχαριστεί τους πάντες που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του για να επιτευχθι ο στόχος.

Συγκεκριμένα, μας σημείωσε τα εξής:

» Η χρονιά ξεκίνησε θέτοντας ως στόχο με την διοίκηση να λειτουργήσουμε ως ενα καλά οργανωμένο και κατω απο ποδοσφαιρικές αρχές σωματείο σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, δημιουργώντας ετσι ενα ευχάριστο περιβάλλον για τους ποδοσφαιριστές μας.

Οι οποίοι φυσικά ειναι και οι πρωταγωνιστές και να υπάρξει καθ’ολη την διάρκεια της σεζον αρμονία μεταξύ Διοίκησης- Προπονητή- Ποδοσφαιριστών έχοντας ο καθένας απο μας ξεκάθαρους ρόλους. Κοιτάξαμε να δημιουργήσουμε μια ΟΜΑΔΑ με ολα τα γράμματα κεφαλαία, να διασκεδάζουμε με αυτο που κάνουμε και να φτιάξουμε μια ποδοσφαιρική οικογένεια χωρίς εγωισμούς, έχοντας όλοι μας ως κοινο στόχο και προτεραιότητα το καλό της ομάδας.

Αν καταφέρναμε λοιπόν ολα τα παραπάνω ήμασταν έτοιμοι να αποδεχτούμε την οποιαδήποτε θεση μας στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας. Αυτο θα ήταν το παράσημο μας και γι αυτό παλέψαμε, ξέροντας βέβαια πως αν κάναμε ολα οσα προανέφερα θα παίρναμε αγωνιστικά το μέγιστο που μας αναλογεί και φυσικά θα είχαμε αυτόματα αυξήσει τις πιθανότητες να επιτύχουμε. Όπως και έγινε.

Και πέρυσι και φέτος τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και αυτο μας κανει χαρούμενους, Φετος βέβαια συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας μας οπότε η χαρά μας ειναι διπλή

Θελω μέσα απο την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου και τον καθένα ξεχωριστά για την συνέπεια, την πειθαρχία και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν σε ολη την διάρκεια της χρονιάς.

Νιώθω τυχερός που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά και το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας αν οχι όλο ανήκει σε αυτούς.

Η ομάδα μετά απο Χρόνια επιστρέφει εκεί που ανήκει και εύχομαι να παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια .

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που ηταν παντα δίπλα μας δίνοντας λυση σε οτι πρόβλημα προέκυπτε. Μία δυνατή διοίκηση που πάντα εχει στόχο το καλύτερο και ήδη έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για την επόμενη χρονιά,δείχνοντας πως έχει πρόγραμμα και συνέχεια σε οτι χτίστηκε.

Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά απο την Ακαδημία μας που ανέβηκαν στο αντρικό και με την απόδοσή τους μας κανουν συνεχώς υπερήφανους.

Η Ακαδημία μας ειναι ενα κομμάτι του Α.Ο.Μ. που δινουμε ιδιαίτερη βαση και προσοχή και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά στην πορεία

Τέλος θα ήθελα να δωσω συγχαρητήρια στο Καλό Νερό για το πρωτάθλημα και να αφιερώσω την άνοδό μας στον μεγάλο άτυχο της χρονιάς,στον ποδοσφαιριστή μας Μάριο Βουρνά ,στους οπαδους μας τους Alcocholics που είναι κομμάτι απο εμάς και σε όλους οσους αγαπούν πραγματικά τον Α.Ο. Μεθώνης».

More in Α1 Τοπικό