Δευτέρα , 15 Απρίλιος 2019

Καλλιόπη Αργυροπούλου: Γιατί κατεβαίνω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος»

Εθελόντρια, μητέρα, γιαγιά και ασχολία με τον αθλητισμό. Η κα Καλλιόπη Αργυροπούλου, αποφάσισε να ενώσει δυνάμεις με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο.

Μας συστήνεται λοιπόν και μας αναφέρει:

«Εθελοντικά βοηθάω όσους έχουν ανάγκη, Σαν μητέρα, γιαγιά, μητέρα και σύζυγος μπορω να καταλάβω τις ανάγκες και τα προβλήματα της πόλη μας, των χωριών μας αλλά και της γειτονιάς.

Είμαι Αντιπρόεδρος των Τριτέκνων Καλαμάτας και εθελόντρια στην Παρέα ΑΝΕΜΟΣ, όπου βοηθάμε τους συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη, Επίσης, ασχολούμαι με το γυναικείο ποδόσφαιρο και τον Εθνικό Καλαμάτας, όπου αγωνίζεται η μία κόρη μου.

Γνωρίζω τον Θανάση Βασιλόπουλο εδώ και 25 χρόνια, πιστεύω στον ίδιο γιατί είναι τίμιος, εργατικός και υποστηρίζει την νέα γενιά. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του και θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Παντρεμένη με τον Ηλία Δημητρακόπουλος (γνωστός τερματοφύλακας), έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ένα αγόρι και δύο κορίτσια (ασχολούνται με το ποδόσφαιρο) ενώ έχει και ένα εγγόνι.

Αντιπρόεδρος Σύλλογου Τριτέκνων Νομού Μεσσηνίας, Εθελόντρια στην Παρέα Άνεμος και κόρη του Θοδωρή Αργυρόπουλου (Ρουσούλα).

 

 

Δείτε ακόμα...

Τάκης Καλκαβούρας: «Στηρίζουμε Παν. Νίκα για μία καλύτερη Πελοπόννησο. Βιογραφικό

Ένας καταξιωμένος δικηγόρος, ένας τίμιος άνθρωπος με σοβαρότητα και σωστός στη δουλειά του αλλά στον …

Υπόψηφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Δυνατά για την νίκη η Δύναμη Δημιουργίας

Υπόψηφιος Δήμαρχος Μεσσήνης με την παράταξη Δύναμη Δημιουργίας, ο Γιώργος Αθανασόπουλος. Ο επιτυχής αυτοδιοικητικός μας …