Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Ποια τα σενάρια για την 3η θέση. Κοντά στην άνοδο η Κορώνη!

Τελευταία αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στο Πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής και αύριο θα ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η 3η οιμάδα που θα ακολουθήσει Καλό Νερό και ΑΟ Μεθώνης στην Α’ Τοπική.

Ο Ακρίτας Κορώνης έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο και κρατά την τύχη στα χέρια του καθώς στο εντός έδρας παιχνίδι με το Δώριο με νίκη ανεβαίνει κατηγορία.

Από την άλλη τώρα, Ηρακλής Κυπαρισσίας και Ηρακλής Καλαμάτας δεν έχουν πολλές ελπίδες αφού εκτός από νίκη δική τους και ισοπαλία ή ήττα της Κορώνης θέλουν και κάποια γκολ διαφορά για να ανέβουν.

Για να εξηγήσουμε στην τριπλή ισοβαθμία που υπάρχει μέχρι στιγμής η Κορώνη έχει 6 βαθμούς (νίκη επί Ηρακλή Καλαμάτας με 3-0 και νίκη με Ηρακλή Κυπαρισσίας 6-2), ο Ηρακλής Καλαμάτας έχει 5 βαθμούς (νίκη επί Κορώνη 2-1 και ισοπαλίες με Ηρακλή Κυπαρισσίας εντός και εκτός έδρας), ο Ηρακλής Κυπαρισσίας έχει 5 βαθμούς (νίκη επί Κορώνη με 3-1 και ισοπαλίες με Ηρακλή Καλαμάτας εντός και εκτός έδρας).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Με νίκη επί του Δωρίου έστω και με μισό μηδέν ανοίγει σαμπάνιες και ανεβαίνει κατηγορία.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παίρνει το ματς στα χαρτιά κόντρα στο Ασπρόχωμα αλλά θέλει να μην νικήσουν Κορώνη και Ηρακλής Κυπαρισσίας. Ακόμα να μην νικήσει η Κορώνη αλλά να νικήσει ο Ηρακλής Κυπαρισσίας αλλά μέχρι τρία γκολ διαφορά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ανεβαίνει μόνο νίκη επί της Μεθώνης με τέσσερα γκολ διαφορά και φυσικά ήττα της Κορώνης.

More in Α1 Τοπικό